Een verzamelplaats voor al je films, series en boeken

© Aangeboden door NU.nl


Een plek om alles wat je bekijkt, leest en speelt te verzamelen en een manier om expresberichten in Signal te verbergen. Dit zijn de apps van de week.

Bankstel

De Sofa smartphone-app biedt een manier om alles bij te houden wat je hebt gezien, gelezen, bekeken of zelfs gespeeld. U kunt bijvoorbeeld een opname maken van de films die u leuk vond en opnieuw lezen wat u hebt gegeten.

In maart van dit jaar kreeg de app al een update die apps, luisterboeken en bordspellen toevoegde, maar nu is deze door de ontwikkelaar volledig onder handen genomen.

In grote update 3.0 is de opzet van het programma veranderd, bijvoorbeeld met post-its voor extra commentaar op je volglijst. U kunt nu ook de eerder weergegeven inhoud filteren, zodat u iets specifieks kunt vinden.

Er is één nadeel: voor veel van de nieuwe functies is een abonnement vereist. Je betaalt hiervoor ongeveer 4 euro per maand.

downloaden Bankstel voor iOS.

Signaal

Chatapp Signaal groeide ineens toen WhatsApp nieuwe maatregelen aankondigde, waarbij gegevens van niet-Europese gebruikers worden uitgewisseld tussen Facebook en WhatsApp. Nu heeft de app een nieuwe functie: de mogelijkheid om chatberichten te laten verdwijnen.

Chats hebben nu een timeroptie waar je een tijdslimiet kunt instellen. Het bericht kan dus binnen enkele seconden verdwijnen, maar bijvoorbeeld ook na een maand.

De optie kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld een wachtwoord moet delen, maar niet wilt dat het jarenlang in je chatgeschiedenis blijft staan. Het verborgen bericht wordt voor u en de ontvanger verwijderd.

READ  EA Play komt pas in 2021 naar Xbox Game Pass voor pc-abonnement - Gaming - Nieuws

Signaal downloaden voor Android in een iOS.

De Fantasia Deel 2

De originele ontwerper van de populaire rollenspelserie Final Fantasy De Apple Arcade-game die eerder dit jaar werd uitgebracht, en het tweede deel ervan is nu uitgebracht. fantasie Het is een geweldig avontuur waarvan de tweede helft tot zestig uur aan gameplay moet bevatten.

De manier waarop de gamewereld is ontworpen is geweldig. Het bestaat niet uit digitale 3D-modellen, maar afbeeldingen van miniatuuromgevingen die met de hand zijn gemaakt door het ontwerpteam. Hierdoor lijkt het alsof de game zich afspeelt in een soort Madurodam.

Aangezien het spel op Apple Arcade staat, moeten geïnteresseerde spelers zich eerst aanmelden om het te downloaden. Daarnaast is de game niet beschikbaar op bijvoorbeeld Android-apparaten.

downloaden fantasie Voor iOS (vereist Apple Arcade)

More from Madison Garrett

Installeer en gebruik WhatsApp Web op uw computer

WhatsApp, maar dan op je computer. WhatsApp Web is ideaal voor het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *