Een Xbox-technicus helpt een speler zijn oude Xbox 360-profielfoto op te slaan

Hoewel Xbox-consoles gamers in staat stellen om avatars te blijven gebruiken die ze op oudere hardware hebben gekocht, hebben sommigen ontdekt dat die afbeeldingen bij elke volgende generatie blijven krimpen. Twitter-gebruikernoukon onthulde dat dit het geval is voor de geliefde Pac-Man ghost gamerpic, die in 2006 voor $ 1 op Xbox 360 werd gekocht. In een afbeelding die op Twitter wordt gedeeld, kan het spookpictogram worden gezien als slechts een kleine specificatie in de huidige Xbox avatar circuit. De tweet trok de aandacht van Xbox-engineer Eden Marie. Marie reageerde op de tweet en zei dat ze er alles aan zou doen om het te repareren.

De originele ingesloten tweets zijn hieronder te vinden.

Maria ging meteen aan de slag. Het probleem lijkt te zijn dat Xbox 360-games bedoeld waren als vierkanten, en de huidige cirkelvormige avatar veroorzaakt problemen. Marie slaagde er echter in het probleem op te lossen en het zou met alle Xbox 360-games moeten werken! Interessant is dat Marie in haar thread waarin wordt beschreven hoe de oplossing werkt, onthulde dat het Xbox Experiences-team werknemers toestaat om een ​​halve dag per week te besteden aan “alles wat willekeurig in het product zit”. De architect besloot dit haar favoriete project van de week te maken, en de resultaten spreken voor zich! Noukon was ook blij met Mary’s inspanningen en merkte op dat hij ‘in mijn hele leven nog nooit zo goed voelde over een dollar’.

READ  De nieuwe Judgement-trailer biedt een breakout-game van 30 fps op PS5 en Xbox Series X.

De gamerpic-fix werd voor het eerst uitgebracht voor Xbox Insiders, maar wordt later voor iedereen uitgerold. Het is echt spannend om te zien hoe dit element bewaard is gebleven, en het is geweldig dat spelers kunnen blijven genieten van de gameplay die ze al enkele jaren gebruiken. In het grote geheel lijkt het misschien niet zo belangrijk, maar Marie deed duidelijk haar best om te helpen. De monteur Ook toegankelijk op Twitter Gebruikers vragen om te laten zien hoe hun oude avatars zijn verbeterd met de correctie. Ze is duidelijk blij met hoe dit allemaal werkt!

Gebruik je je Xbox 360-game nog steeds? Bent u blij dat dit probleem is opgelost? Vertel het ons in de reacties of deel uw mening rechtstreeks op Twitter op Tweet insluiten Om te praten over alles wat met gamen te maken heeft!

[H/T: The Verge]

Written By
More from Vanessa Hale

De verloofde van een vrouw wordt competitief als ze doet alsof ze Xbox speelt met een andere man

‘Who’s Dylan?’: Een hilarisch moment waarop de verloofde van een vrouw meedoet...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *