Eigenaar van Xbox Series X schokt Minecraft-fans met zijn recreatie van het beroemde World Trade Center

Minecraft-spelers staan ​​bekend als de meest creatieve spelers in de gamegemeenschap. Spelers in de game creëren enkele van de meest innovatieve ontwerpen door ook deze keer een iconisch monument te bouwen en na te maken. Een Reddit-gebruiker plaatste een foto waarop hij het World Trade Center in New York City, VS, aan het ontwerpen is. De gebruiker heeft meer dan 210 uur gewerkt en heeft veel toe te voegen aan deze build. Fans vulden de opmerkingen van de post met lof en waardering.

Advertenties

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

Minecraft launcher creëert een geweldige replica van het World Trade Center

Reddit-gebruiker u/Dylan_Sandas heeft een geweldige replica gemaakt van het World Trade Center in New York City, VS. De gebruiker zegt dat ze dit model in hun Xbox Series X hebben gebouwd en er meer dan 210 uur aan hebben gewerkt. De gebruiker zegt veel toe te voegen aan het formulier.

Advertenties

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

Fans prezen de gebruiker voor hun inspanningen en vulden opmerkingen met lof en waardering.

Een gebruiker waardeerde de toewijding van de maker om dit geweldige model te maken en vroeg hen ook waarom ze het World Trade Center als model hadden gekozen.

De gebruiker vermeldde ook dat het conceptontwerp gebaseerd is op het originele WTC uit 1973-2001. De gebruiker is ook van plan om 10 omliggende gebouwen te bouwen in de buurt van het World Trade Center, de twee met bomen omzoomde promenades, de St. Nick’s Church en het World Financial Center, samen met alle straten.

De gebruiker gaf ook aan dat het ongeveer 1.000 tot 1.200 uur meer zou kosten om het ontwerp van het World Trade Center te voltooien. Bovendien zou het nog eens 1.000 uur duren om de omgeving van de site te creëren. Ze hopen het ontwerp van het World Trade Center tegen 1 mei af te ronden en het ontwerp van de hele site tegen 14 november af te ronden.

Advertenties

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

Het is echt interessant om te zien hoe Minecraft-spelers gemakkelijk zulke ingewikkelde en complexe structuren kunnen bouwen door hard te werken en toewijding!

Bekijk dit verhaal – De krachtigste videogamebazen aller tijden

Written By
More from Vanessa Hale
De donkere en pijnlijke wereld van Blue Fire wacht op Xbox-gamers!
Het is misschien donker en aangrijpend, maar de wereld van Blue Fire...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *