Eigenaren van Xbox Series X kunnen dat wel S Download nu F2P WWII Enlisted Firing List

Enlisted is nu beschikbaar om te spelen op Xbox Series X | S. Een gratis FPS MMO neemt ons mee naar de frontlinies van WO II in multiplayer-gevechten met meer dan 100 soldaten.
Ga naar de Europese frontlinie bij Enlisted, Darkflow-software Gratis om FPS online te spelen Met MMO-elementen. De game is beschikbaar voor Xbox Series X | S wil enkele van de bloedige veldslagen van de Tweede Wereldoorlog nabootsen. Darkflow Software zegt dat ze ernaar streven items en apparatuur historisch accuraat te maken en zichzelf lenen voor authenticiteit. Als soldaat word je in een groot gevecht geduwd met toegang tot 12 infanterieklassen en toegang tot honderden wapens, grond- en luchtvoertuigen. Enlisted geeft je volledige controle en teamaanpassing, en biedt extraatjes en vaardigheden naarmate je hoger komt. Het team kan dan worden gebruikt in de hoofdgame-modus genaamd – Wait … Squads.

Teams zetten meer dan 100 soldaten in totale gevechten om controle over de grond tijdens campagnes. Momenteel zijn er twee campagnes beschikbaar: de slag om Moskou in 1941 en de invasie van Normandië in 1944, maar er staan ​​er in de nabije toekomst nog meer op het programma. Tijdens Squads kun je je team besturen, of je nu in infanteriegevechten zit of voertuigen bestuurt, maar onthoud dat je tegenstanders hetzelfde doen. Een geweldige toevoeging aan Squads is de mogelijkheid om vrijwel onmiddellijk opnieuw op te treden als een ander lid van je team, op voorwaarde dat je natuurlijk de overlevende leden hebt. Als dit niet jouw optie is, zijn er andere spelmodi beschikbaar, zoals Free for All en de gebruikelijke thematische modi die we gewend zijn in schietspellen.

READ  Er komen meer Yakuza-games naar de Xbox Game Pass

De recruiter zal een bemiddelaar zijn tussen oorlogssimulatie en arcade-oorlogsvoering, waardoor deze beschikbaar is voor verschillende soorten spelers. Maar als het op prestaties aankomt, denk je niet dat je gemakkelijk zult slagen. Sommige prestaties van het spel zullen een sleur hebben, en we bedoelen dat als je eenmaal binnen bent, ze minstens 100 uur zullen duren als je ze alle 13 zou pakken. Laat ons weten of je met rekruten naar de frontlinie gaat. Vergrendel, laad en lanceer de soldaat!

Written By
More from Vanessa Hale

Hoe klein is de kleinste console van Microsoft, de Xbox Series S?

De Xbox Series S is de kleinste Xbox die Microsoft ooit heeft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *