Eindelijk krijgt Galaxy Note 10 de april-update in NL en BE

Op de Galaxy Note 10 en Note 10+ kun je eindelijk de update van april installeren. Net als andere recente patches komt ook de nieuwe update een beetje laat.

Galaxy Note 10 april 2022-update

Sinds december vorig jaar, en de op handen zijnde komst van Android 12, is de Galaxy Note 10-serie een beetje in paniek geraakt. Qua updates tenminste. De correctie van de vorige maand kwam in januari. Android 12 arriveerde in februari, maar met de patch van januari. De patch van februari kwam half maart en de patch van maart kwam in april – samen met One UI 4.1.

Zo kun je zeggen dat de aprilcorrectie precies volgens schema wordt uitgerold. Een download van meer dan 183 MB bevat firmware N97 * FXXS7HVD3. De update brengt geen functionele verbeteringen – alleen de beveiliging van de Galaxy Note 10 is opgepoetst met de nieuwste (maar niet de nieuwste) patch.

Beschikbaarheid

Je kunt de nieuwe update nu downloaden op zonder merk Galaxy Note 10 (+) in Nederland en België. op Vodafone gebrandmerkt Hardware, de update was eind april al beschikbaar – een mooi voorbeeld van hoe het moet gebrandmerkt Telefoons lopen niet altijd achter zonder merk modellen.

U kunt wachten tot u de melding automatisch ontvangt, of u kunt handmatig starten via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installerenik

Heb je de update op je Galaxy Note 10 ontvangen? Heeft u na de installatie nog andere wijzigingen ontdekt?

More from Madison Garrett
De Dodgers winnen Game 5
De app is terug! Vergeet niet de NBC Sports EDGE-app te downloaden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *