Eindelijk kun je met een nieuwe Apple Watch-app naar YouTube kijken

Net zo mooi als de Apple Watch, maar ook beperkt. Je kunt geen YouTube-video’s bekijken op je smartwatch. Of liever: het kan. De nieuwe Watch Tube-app is in dit opzicht een gamechanger.

Het aantal apps dat je op je Apple Watch kunt zetten is enorm. Veel ervan gebruik je waarschijnlijk nooit. Waar veel gebruikers op wachten, is een applicatie om YouTube-video’s op een smartwatch te bekijken. Hun gebeden werden verhoord door Hugo Mason, die deze nieuwe app ontwikkelde.

Kijk Tube: Bekijk YouTube op Apple Watch

Bekijk Tube (woordspeling logisch, kan niet beter) nu ook downloaden Via de Apple Store. Gratis en zonder kosten.

Apple Watch, bekijk youtube, bekijk tube, app

Het enige dat u hoeft te doen, is de app downloaden in uw Apple Watch OS-app. In tegenstelling tot veel andere functies die Apple nog niet beschikbaar heeft gesteld, heeft WatchTube een vrij eenvoudige gebruikerservaring.

Bladeren en zoeken naar video’s

Nadat je Watch Tube hebt gestart, kun je meteen video’s bekijken. Je kunt ook door YouTube bladeren zoals je zou doen op een iPhone of een webbrowser. Je vindt Thuis, Zoeken, Bibliotheek en Instellingen om je pols, waarbij de standaardfeed het tabblad OriĆ«ntatie is. Je kunt je ook abonneren op gebruikers en video’s leuk vinden. Volgens de fabrikant is privacy gegarandeerd. Wat deze claim verdient in de huidige technische wereld is aan jou.

Apple Watch, bekijk youtube, bekijk tube, app, bekijk video's

Het Apple Series 7-toetsenbord werkt het beste met de app, maar je kunt nog steeds een zoekopdracht dicteren of krabbelen in de zoekbalk als je oudere modellen gebruikt. De waarheid is dat je YouTube-video’s op je horloge kunt bekijken. geniet ervan.

READ  Android Auto Nederland release: eindelijk officieel hier beschikbaar

Miljoenen weergaven

Als een video wordt bekeken via de Apple Watch, telt dat ook als alleen een weergave. Goed nieuws voor YouTubers dus. Lees hier hoeveel je verdient als je 1 miljoen views hebt op YouTube.

Heb je een fout gezien? Email ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op het artikel:

Eindelijk kun je met een nieuwe Apple Watch-app naar YouTube kijken

More from Madison Garrett
Samsung is weer sneller dan Google: de Galaxy S20 krijgt een beveiligingsupdate van februari
Google brengt aanstaande maandag de beveiligingsupdate van februari uit voor zijn Pixel-telefoons....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *