“Elden Ring” bevat prestatiemodus voor Xbox Series X | S en PS5

Van Software’s elden ring Het zal modi hebben waarmee spelers kunnen kiezen tussen prioriteit geven aan framesnelheden of resolutie ten opzichte van de huidige generatie consoles.

elden ring Het heeft twee prestatie-opties voor spelers die Xbox Series X gebruiken | S of PS5, volgens Jim Stop Lijst, ik zag het voor het eerst Eurogamer.

Het gedeelte over ‘VERBETERDE ERVARING’ zegt: ‘Door gebruik te maken van de kracht van de nieuwe generatie consoles, de PlayStation 5, kunnen spelers hun ervaring aanpassen door te kiezen tussen de GRAFISCHE MODUS om de gamevisuals te verbeteren (tot 4K) of de PRESTATIEMODUS voor de hoogste framesnelheid (tot 60) frames per seconde). Dezelfde tekst verschijnt ook in de Xbox Series X-menu’s | S.

Veel games hebben opties zoals deze om spelers in staat te stellen hun ervaring aan te passen aan hun voorkeuren, maar dit is een primeur voor FromSoftware.

elden ringPre-orders zijn nu actief, en degenen die geïnteresseerd zijn in een hardcopy hebben twee exemplaren om uit te kiezen. De Launch Edition kost £ 44,95 en wordt geleverd met Malenia 393×334 mm kunstkaart, sticker en sticker.

De duurdere Collector Edition kost £ 179,99 en bevat een Malinia-beeldje van 230 mm. Bevat ook alle goede dingen van de Launch Edition en een hardcover artbook van 40 pagina’s.

Van een recent uitgebracht programma Preview de gameplay van elden ring, waarin veel aspecten van de komende actie-RPG werden getoond. De nieuwe game bevat gevechten te paard, de eerste in zijn soort in de serie. De preview toonde ook coöp-gameplay terwijl je werkt met twee spelers die samenwerken om een ​​baas neer te halen.

READ  Anuchard voegt Xbox Series- en Xbox One-releases toe, laat in Q1 2022

De trailer onthulde het ook elden ring In een meer open wereld dan eerdere FromSoftware-games. Spelers kunnen kaarttools gebruiken om nieuwe vijanden en locaties te lokaliseren. Er kan ook een baken in de wereldbol worden geplaatst om de navigatie te vergemakkelijken.

In ander nieuws, een Slechte geesten modder toegevoegde inhoud van Hallo Series, inclusief wapens, kaarten en PVP.

Written By
More from Vanessa Hale
Speel elektronische symfonieën met Klang 2 op Xbox, PlayStation en Switch
Snelle ritmische bewegingen en hypnotische ritmes worden nu gespeeld Klang 2. De...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *