Elden Ring: De Erdtree-uitbreiding is officieel in ontwikkeling gebleven

FromSoftware officieel aangekondigd Schaduw gezochtEen aankomende DLC-uitbreiding voor de Elden Ring. De ontwikkelaar heeft bevestigd dat de DLC momenteel in ontwikkeling is, maar er is op dit moment nog geen releasedatum aangekondigd.

Het nieuws kwam in de vorm van een tweet van de ambtenaar Elden-ring En VanSoftware Twitter-pagina’sbevat ook nieuwe belangrijke illustraties voor de uitbreiding die je hieronder kunt zien.

Dit nieuws komt een paar dagen na de eerste verjaardag van de Elden Ring, waarin het meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht en ongekende prijzen won voor de beste game van het jaar, waaronder de DICE Awards, New York Game Awards, The Game Awards, en was zo de beste game van IGN 2022.

De Elden Ring heeft sinds de lancering nog maar één stuk DLC voor de game gehad, en dat kwam in de vorm van de Colosseum-multiplayer-update. De hoeveelheid inhoud die Shadow of the Erdtree zal bevatten, moet nog worden bevestigd, maar het zal de eerste singleplayer-uitbreiding zijn die beschikbaar is voor de Elden Ring.

IGN sprak onlangs ook met de maker van Elden Ring, Miyazaki, die suggereerde dat succes de volgende inhoud van FromSoftware niet zal bepalen.

Het lijkt erop dat Shadow of the Erdtree niet het enige project is waar FromSoftware momenteel aan werkt, met Armored Core 6 ook in actieve ontwikkeling vanuit de Japanse studio.

Robert Anderson is een handelsexpert en de handelsredacteur van IGN. Je kunt het volgen @Robertliam21 op Twitter.

READ  De originele Galaxy Z Flip is geüpdatet naar Android 13 en One UI 5.0

Written By
More from Lesley Curry
Black Friday 2020 AirPod-deals: AirPods Pro zakt binnenkort naar $ 169, standaard AirPods nu voor $ 119
Dit verhaal maakt deel uit van Kerstcadeaugids 2020, De cadeauselectie van CNET...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *