Elden Ring ontmoet Rust in een nieuwe survival-RPG

Elden Ring ontmoet Rust in een nieuwe survival-RPG

omsingeld Ik kreeg er een bepaald gevoel van sinds Keen Games’ eerste onthulling van de gecombineerde survival-RPG-ervaring. Het neemt alle knutsel- en verkenningsmechanismen waar we van houden uit games als Rust of Valheim, en combineert ze met de middeleeuwse gevechts- en fantasiegevoeligheden die te zien zijn in tijdloze FromSoftware-iconen zoals Dark Souls of Elden Ring. We kunnen binnenkort de enorme wereld zelf verkennen tijdens Steam Next Fest, dankzij een gratis speelbare demo.

Het Steam-evenement begint een geweldig evenement te worden, waarbij aankomende pc-games zoals Enshrouded uren aan in-game lanceringstijd bieden. Volgens Keen Games kun je met de demo je gameplay-ervaring vormgeven zodat deze past bij je ‘persoonlijke avontuurstijl’, of dat nu is door bouwen, verkennen, vechten, nivelleren of terraforming. Je kunt in Enshrouded ook in coöp knutselen, bouwen en vechten met vrienden, zij het “binnen het vooraf bepaalde demogebied.”

De ontwikkelaar schreef: “Dit is onze eerste openbare demo en we hopen dat deze je vele uren plezier zal bezorgen!” Als u geïnteresseerd bent in het bekijken van de demo, kunt u dat binnenkort doen. begin Maandag 9 oktoberkun je je verdiepen in de harde wereld van Enshrouded en je virtuele leven als Flameborn beginnen met de hulp van een mysterieuze entiteit die bekend staat als ‘Flame’.

De spelbeschrijving geeft me geweldige Elden Ring-vibes, vooral met het hele uitgangspunt van vlammende gevechten en dodelijke mist. Het voelt als een goede balans tussen actiezware RPG’s zoals deze en overlevingservaringen zoals Rust, maar we zullen het pas zeker weten als de demo uitkomt. Momenteel is het volgens Steam de 25e meest favoriete game statistieken.

READ  Kickstarter is op de meest brutale manier geannuleerd

Deze stand is er één uit duizenden, dus het lijkt erop dat velen van ons de overdekte demo zullen bekijken wanneer deze verschijnt tijdens Steam Next Fest. Het loopt vooruit op enkele aankomende Triple A-giganten op het verlanglijstje, zoals Dragon’s Dogma 2, Silent Hill 2 en zelfs de onlangs onthulde Diablo 4 Steam-versie. Keen Games bracht eerder Portal Knights uit, een van mijn favoriete games, dus ik ben er zeker enthousiast over.

Als je net zo geobsedeerd bent door de Middeleeuwen als ik, blader dan eens door onze verzameling andere geweldige middeleeuwse spellen. Voor een meer op bouwen gebaseerde ervaring kun je onze verzameling andere creatieve knutselspellen bekijken terwijl je wacht om in Enshrouded te springen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *