Embracelet maakt zijn weg naar mobiel

Embracelet maakt zijn weg naar mobiel

Machineboy, die verantwoordelijk is voor Melkmeisje van de Melkweg, heeft besloten toe te voegen Omarmband naar mobiel na zijn langdurige succes op zowel pc als Nintendo Switch.

Omarmband is een avonturenspel dat zich afspeelt in Noord-Noorwegen – een uniek coming of age-verhaal over liefde, verlies, vriendschap en familie – en een magische armband met mysterieuze krachten.

Spelers krijgen de rol toegewezen van een jonge Noorse jongen genaamd Jesper die een unieke armband krijgt van zijn grootvader, de armband levert grote magische krachten op die Jesper vermogens geven die vergelijkbaar zijn met telekinese. Jesper’s grootvader geeft hem de taak om een ​​onbekend eiland te bezoeken. Op dit eiland groeide zijn grootvader op en kocht hij ook de armband. Jesper’s taak is om de armband weer terug te doen oorspronkelijke eigenaar.

Met een armband in de hand zal Jesper al zijn krachten moeten gebruiken om puzzels op te lossen en mysteries te ontdekken. Toch ben je niet de enige. Jesper wordt vergezeld door vrienden die het verhaal emotioneel verder zullen versterken voor het personage.

De game zal een 3D-look hebben in plaats van een 2D-look Melkmeisje van de Melkweg had. Omarmband zal een heel intrinsiek verhaal hebben met een prachtig landschap dat de game zeker meer diepgang zal geven.

MachineBoy’s Melkmeisje van de Melkweg legde de basis met zijn leuke en opwindende gameplay met veel niet al te moeilijke puzzels en geheimen die meer gericht waren op het unieke verhaal. Omarmband heeft een meerderheid van dezelfde kwaliteiten als het gaat om het unieke karakter van het hele spel.

MachineBoy heeft nog geen daadwerkelijke datum bekendgemaakt voor de mobiele release, maar er is hoop dat het zal worden vrijgegeven voorafgaand aan de feestdagen van fans. Bekijk ondertussen MachineBoy’s officiële website uitchecken Melkmeisje van de Melkweg en al zijn andere geweldige inhoud, zoals: zijn muziek en zijn blog.

READ  Nuggets stormen terug tegen Clippers om spel vijf te winnen
Written By
More from Eda Greene

Xbox-app heeft nu iPhone, iPad-gamestreaming via Remote Play

Streaming is tegenwoordig het grote ding in entertainment, ook bij gaming. Er...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *