Epic Games lanceert de MetaHuman Creator om digitale mensen te creëren

Het software- en gamingbedrijf, Epic Games, heeft een Implementatie Het kan levensechte virtuele mensen bouwen voor games en films.

De MetaHuman Creator Het heeft een interface die lijkt op die van de De Sims-videogame, waarmee gebruikers kunnen kiezen uit verschillende vooraf gedefinieerde gezichten.

Ze kunnen dan alles aanpassen, van lipbult tot oogafstand, huidskleur en tanden, waardoor mensen levendige rimpels, gebroken haarvaten en individuele haarvaten van lichte haarvaten ervaren.

MetaHuman Creator stelt gebruikers in staat om op aanvraag digitale mensen te bouwen

De ultieme Digital Human Assets kunnen worden gedownload en geanimeerd met behulp van de motion capture-tools erin Epische spellen3D bouwplatform Onwerkelijke motor Voor gebruik als personage in videogames, films of andere virtuele producten.

“Tot nu toe was het bouwen van een realistische digitale mens een vervelend proces dat weken of maanden in beslag nam en veel technische expertise in beslag nam”, zei Kim Lieberry, chief technology officer bij Epic Games.

“Het is een moeilijke en kostbare onderneming die traditioneel alleen mogelijk was met blockbuster game-ontwikkelingsstudio’s.”

Toen we de experts binnenbrachten 3 Lateraal En de Kubieke beweging In de Epic-familie is het onze missie vanaf de eerste dag geweest om deze technologie beschikbaar te maken voor de wereld en de MetaHuman Creator-tool is om deze visie te vervullen. “

“De tijd om een ​​digitale persona van hoge kwaliteit te creëren, kan nu worden gemeten in minuten en uren in plaats van weken of maanden.”

Demo door MetaHuman Creator door Epic Games en Unreal Engine
Het programma heeft een interface die lijkt op De Sims

Epic Games, het bedrijf achter het online multiplayer-spel Spel Fortnite werkte het eerder met Cubic Motion en 3Lateral om een ​​virtuele dubbele versie te maken Andy Serkis Wie leest Shakespeare en Een personage genaamd Siren Gebaseerd op de Chinese actrice Bingjie Jiang.

READ  Biden spotte met het gebruik van script om Kamala Harris als zijn running mate te gebruiken: rapporteren

Maar met de nieuwe browsergebaseerde app stelt Epic Games hoogwaardige animatietechnologie beschikbaar voor kleinere en freelancemakers.

Een digitale menselijke avatar gemaakt met software van Epic Games en Unreal Engine
De resulterende 3D-modellen zijn erg realistisch

“De MetaHuman Creator is gebouwd op tientallen jaren ervaring bij 3Lateral en Cubic in het opnieuw creëren van elke nuance in een mens”, aldus Liberery.

“Het elimineert veel van de vervelende taken die gepaard gaan met het maken van traditionele CG-inhoud, zoals het modelleren van gezichten, het structureren van de huid, het toevoegen van haar enzovoort.”

Demo door MetaHuman Creator door Epic Games en Unreal Engine
Gebruikers kunnen alles aanpassen, van de huidtextuur van het personage tot de lipbult

In plaats daarvan stelt de app gebruikers in staat te kiezen uit 18 verschillende voorgedefinieerde lichaamstypes, evenals een verscheidenheid aan kleding- en kapselopties, met behulp van het realistische Unreal Engine “op touw gebaseerde haarsysteem”.

Deze informatie kan in verschillende detailniveaus (LOD) worden gedownload via Quixel Bridge, Dit is een desktopbeheersysteem voor 3D-modellen met hoge resolutie.

Een digitale menselijke avatar gemaakt met software van Epic Games en Unreal Engine
Epic Games heeft tot nu toe twee modellen van personages aangeboden

Tot nu toe is Epic Games uitgebracht Twee voorbeeldbrieven Zodat gebruikers het programma kunnen uitproberen voordat het later dit jaar officieel wordt gelanceerd.

De Zuid-Koreaanse elektronicagigant Samsung creëerde eerder een reeks levendige avatars, Genaamd Neons, worden aangedreven door kunstmatige intelligentie om te functioneren als mensvormige chatbots.

Opkomende ontwerpers zoals Royal College of Art Afstuderen Marcel / A Paltart stimuleerde het gebruik van 3D-scan- en animatietechnologie Op weg naar een meer therapeutisch doel, onderzoeken hoe het mensen die lijden aan een genderidentiteitsstoornis en hun relatie met hun fysieke lichaam kan helpen.

More from Madison Garrett

3 games vandaag putten teams uit met 2 of minder verliezen

Het laatste nieuws over week 9 in de NFL (altijd EST): ___...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *