Epic zou leken vragen om geen nieuwe Fortnite-inhoud te lekken voordat hoofdstuk 3 wordt gelanceerd

Volgens verschillende leakers heeft Epic Games prominente Fortnite-insiders gevraagd om tijdens de geplande pauze van 19.00 uur dit weekend geen inhoud uit het komende hoofdstuk 3 van Fortnite te lekken. Beide makers HYPEX en ShiinaBR zeiden woensdag dat het bedrijf contact met hen had opgenomen over dit verzoek, maar geen van de makers zei of ze hieraan zouden voldoen.

“Ik zal waarschijnlijk doen wat” [Epic asked] Als ze bereid zijn dit serieus te nemen in plaats van gewoon te voorkomen dat 2-3 drop-outs afhaken. Ik heb ze wat ideeën gegeven over hoe dit te doen, wachtend op een reactie”, schreef Hypex op Twitter.

Fortnite iFireMonkey Creator Ze weergalmden soortgelijke gevoelens op TwitterZe legden hun standpunt uit door te zeggen: “Als iemand de update kan lekken, zie ik geen reden waarom ik geen lekken zou plaatsen.” Het belangrijkste obstakel voor deze makers om aan de eisen van Epic te voldoen, lijkt het waargenomen onvermogen van Epic te zijn om te voorkomen dat minder bekende Fortnite-lekkers gegevens met gegevens posten.

De publieke reactie op de eisen van Epic is gemengd. Velen sympathiseerden met de collectieve onwil van de makers om te stoppen met het plaatsen van lekken, maar verschillende reacties riepen de lekken op om in te gaan op het verzoek van Epic. De nieuwste groep mensen heeft hun opwinding uitgesproken over het vooruitzicht een nieuw Fortnite-seizoen in te gaan met minimale lekken.

READ  Xbox Series X: nieuwe AMD-technologie kan de framesnelheid en resolutie nog verder verbeteren

Lekken komen veel voor in de Fortnite-gemeenschap. Veel samenwerkingen tussen gamemerken, Zoals de laatste kruising van NarutoHet was uitgelekt lang voor de officiële onthulling. Nu Epic toegang heeft tot spraakmakende leakers, lijkt het erop dat het bedrijf probeert de lekken aan te pakken, maar het valt nog te bezien hoe effectief hun inspanningen zullen zijn.

Het tweede hoofdstuk van Fortnite wordt afgesloten met het volgende hoofdstuk.”het einde“Op 4 december, waarna de servers tot 7 december offline gaan Fortnite Hoofdstuk 3 start zodra de servers weer online zijn, aangezien de laatste keer dat het “einde” in Fortnite plaatsvond, het begin was van Fortnite Hoofdstuk 2. Het is niet bekend of de naam van dit volgende Fortnite-tijdperk “Hoofdstuk 3” zal zijn of iets heel anders.

Written By
More from Aubrey Mason
De beste kerstdeals met grote kortingen op games en hardware
Er zijn meer dan genoeg kerstdeals op bol.com met flinke kortingen op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *