Er is een nieuwe manier om Palia te spelen, de meest ontspannende MMORPG van 2023

Er is een nieuwe manier om Palia te spelen, de meest ontspannende MMORPG van 2023

Versleten Het is op weg om een ​​van de meest gespeelde games van het jaar te worden. Het vertegenwoordigt veel van de essentiële elementen van een ontspannende game-ervaring, met zijn kleurrijke wereld, knutselen en landbouw. De gameplay is vooral uniek onder de meer ontspannen genres, omdat deze leuk is met vrienden. Te midden van de chaotische wereld van gevechten en stressvolle MMORPG’s voelt Palia als een verademing van frisse, ontspannende lucht. Het staat ook op het punt om veel drukker te worden, met de nieuw onthulde Epic Games Store-release.

De nuttige MMO komt feitelijk naar een nieuw platform, wat betekent dat we een andere manier krijgen om Palia op pc te ervaren. Singularity 6 heeft zojuist aangekondigd dat het charmante spel binnenkort in de Epic Games Store zal verschijnen, waardoor de vreemde deur voor nog meer spelers wordt geopend. Dit zou op een gegeven moment ook een toekomstige Steam-lancering kunnen betekenen, naarmate Palia zich uitbreidt en nieuwe mensen bereikt.

“Palia spreidt zijn vleugels uit en stijgt naar nieuwe hoogten”, schreef de ontwikkelaar in zijn brief mail Onthullen van de volgende epische release van de game. “Of je nu een bestaande speler bent of nieuw in de game, ontdek nog meer manieren om te spelen met de release van Palia in de Epic Games Store volgende week.” De charmante game wordt dit jaar uitgebracht op Epic Dinsdag 24 oktober.

“Palia zal verschijnen in de Epic Games Store met alle inhoud tot nu toe”, legt Singularity 6 uit. Dit omvat recente, op Halloween geïnspireerde MMO-inhoud. Als je een Europese speler bent, heeft de ontwikkelaar nog meer goed nieuws. De studio onthult dat er “nieuwe dedicated servers om de latentie en gameplay-ervaring te verbeteren” komen voor EU-fans.

READ  Paradox is "blij met de voortgang" in Bloodlines 2, maar wil niet onthullen wie het doet

De nieuwe servers zullen live gaan tijdens de volgende update van Palia, die volgens Singularity 6 “later deze maand” komt. We hoeven ook niet te betalen om de gratis te spelen pc-game te spelen als we deze op het Epic-platform willen downloaden. De ontwikkelaar legt uit: “Palia blijft een gratis te spelen titel en is nu toegankelijk via Legendarische spellenwinkel“.

Als je graag wilt ontspannen aan het eind van een lange werkdag door een ontspannend spel te spelen, probeer dan eens een paar van onze favoriete landbouwspellen. Velen van hen zijn net zo comfortabel als Palia en kunnen ook op zichzelf worden genoten. Je kunt ook door deze andere geweldige ontspannende spellen bladeren voor een meer gevarieerde kijk op wat de ontspannende gaminggemeenschap te bieden heeft.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *