Er is één UI 5.1-update beschikbaar op de Galaxy Tab S7 FE

Er is één UI 5.1-update beschikbaar op de Galaxy Tab S7 FE

Het was even een 5G-variant, maar nu krijgt ook de meest gebruikte wifi-versie van de Galaxy Tab S7 FE de update naar One UI 5.1. De beveiligingspatch wordt niet geüpgraded.

Galaxy Tab S7 FE is bijgewerkt naar One UI 5.1

In eerste instantie, na de release van de Galaxy S23, rolde Samsung versie 5.1 van de One UI 9-interface bijna stormenderhand uit naar veel andere Galaxy-toestellen. Al ruim een ​​maand wordt er gediscussieerd over de Galaxy Tab S8 en S7. De Tab S7 FE kreeg ondertussen een veel kleinere update met de beveiligingspatch van februari, maar nog steeds zonder One UI 5.1.

Die laatste komt nu naar tablets. Enkele dagen geleden verscheen hij al op de Galaxy Tab S7 FE met 5G-connectiviteit. Het overgrote deel heeft echter een wifi-model. De update staat hiervoor sinds gisteren klaar. De download is ongeveer 1200MB groot en bevat firmwareversie T73*XXU2CWC5.

Een recentere beveiligingspatch is niet inbegrepen, maar de verschillende nieuwe functies van One UI 5.1 zijn er wel. bedankt nieuw accu Widgets en verbeteringen regeling functionaliteit en nog veel meer. De bijgevoegde changelog onthult ook de kleinste verbeteringen – of in ieder geval wijzigingen.

Houd er rekening mee dat dit soort grote updates meestal worden gevolgd door een korte periode waarin de batterij van de Galaxy sneller leeg raakt. Wanneer het programma zichzelf weer optimaliseert, wordt het stroomverbruik weer normaal.

beschikbaarheid

De update is nu beschikbaar op alle Galaxy Tab S7 FE-varianten die in Nederland en België worden verkocht. U kunt wachten op de melding dat u deze naar uw tablet kunt downloaden. Of u kunt de update direct handmatig starten via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

(Bedankt Sander!)

READ  De eerste beveiligingsupdate 2023 rolt nu uit

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *