Er waren geen plannen om de PlayStation 5-console van McDonald’s uit te brengen

Bijwerken:

Het blijkt dat de PlayStation 5 DualSense-console van McDonald’s in de eerste plaats eigenlijk niet zou worden aangekondigd. IGN ontdekte dat het ontwerp een interieurconcept was dat nooit uit de planningsfase kwam, laat staan ​​dat McDonald’s PlayStation benaderde.

In een verklaring van McDonald’s Australia bevestigt het bedrijf dat “de afbeelding ten onrechte aan de media is gepresenteerd en dat er geen commerciële relatie is tussen McDonald’s Australia en Sony PlayStation.”

Dit is een aanvulling op de eerdere verklaring van het bedrijf over het niet licentiëren van Sony PlayStation om zijn console in promotiemateriaal te gebruiken.

Ondanks het modulaire ontwerp hebben Sony PlayStation en McDonald’s Australia geen officieel console-partnerschap, wat slecht nieuws is voor mensen die hun DualSense-opstelling willen uitbreiden.

Origineel verhaal: McDonald’s Australia heeft vorige week aangekondigd dat het een beperkt aantal PS5-consoles zal weggeven, elk aangepast met illustraties van hamburgers en friet en een asymmetrisch wit, rood en geel kleurenschema. Het begon een internetbrede discussie over of het cool was of niet – het bleek allemaal academisch toen werd gemeld dat Sony tussenbeide kwam om te voorkomen dat de consoles überhaupt werden uitgebracht.

Zoals ik al vermelde Druk op de startknop, is een uitzendingsweek met consolegeschenken abrupt uitgesteld en McDonald’s heeft bevestigd dat wanneer dat gebeurt, de DualSense-consoles met fastfood-thema niet langer deel zullen uitmaken van de festiviteiten.

Een Sony PlayStation-woordvoerder schreef: “Sony PlayStation heeft geen toestemming gegeven voor het gebruik van zijn console in promotiemateriaal met betrekking tot het voorgestelde Stream Week-evenement, en we verontschuldigen ons voor het veroorzaakte ongemak.” weggeven. “

READ  YouTubers zijn spamcommentaar beu, dus YouTube test een strenger bewerkingssysteem

PS5-console met McDonald’s-thema, nu uitgesloten van release.

Sony heeft sinds de lancering van de PS5 nogal wat officiële versies van DualSense-controllers uitgebracht, wat misschien verklaart waarom het hier opdringerig is. Het is berucht dat het bedrijf een rol speelde bij het dwingen van makers van aangepaste PS5-onderdelen om alle pre-orderverkopen te annuleren.

Het ontwerp van een McDonald’s komt het dichtst in de buurt door je eigen witte console te schilderen, en tenzij je een van die mensen bent, raden we je aan het niet te proberen. Als je iets anders wilt, hebben we nu in ieder geval de optie van zwarte en rode besturingsopties.

De enige openstaande vraag is natuurlijk of de consoles slechts een concept waren, of dat McDonald’s er echt een heeft gemaakt. Als het het laatste is, durf je te wedden dat een van deze items de komende jaren een zeer waardevol item zal worden voor verzamelaars van videogames.

Joe Scripps is de hoofdredacteur van het nieuws bij IGN. Volg hem Twitter. Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Written By
More from Lesley Curry
GoldenEye 007: Screenshots van een geannuleerde Xbox 360 Remaster gedetecteerd
Een volledige multiplayer-game van dertig minuten bevatte de geannuleerde Xbox Live Arcade...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *