Er was eerder deze week maar één persoon in de wereld die Babylon’s Fall op pc speelde

voor het eerst opgemerkt VGC .NieuwsSteamCharts laat zien dat een bestand Aantal gelijktijdige spelers wereldwijd op pc Voor Babylon’s Fall, het belegerde live-servicespel van Square Enix en Platinum Games, viel het dinsdagavond terug tot slechts één speler, voordat het genoegen nam met meer dan 20-50 gelijktijdige spelers, maar nog steeds bloedarm.

Spelersnummers zijn niet het einde van alles in de gezondheid van het spel. Ze eb en vloed, met onvermijdelijke pieken bij het vrijgeven of het vrijkomen van uitzetting en samentrekkingen tijdens droge perioden van nieuwe inhoud. Het is echter alarmerend om te zien dat een live-servicegame van een oude uitgever en geliefde ontwikkelaar slechts twee maanden na de lancering zo’n kritiek niveau bereikt.

Krediet: SteamCharts

Zoals VGC opmerkt, zijn herhaalde genomineerden voor Marvel’s Avengers en Outriders “game dead” erin geslaagd om meer kijkers vast te houden dan Babylon’s Fall. Het is onduidelijk hoe de game werkt op PlayStation en Xbox, maar ik betwijfel of het veel beter is gezien de lauwe ontvangst van Babylon’s Fall.

READ  Hoe Easter Egg Song te ontgrendelen in Firebase Z - Call of Duty: Black Ops Cold War Wiki Guide
More from Madison Garrett
Installeer Unraid op uw eigen thuisserver | Netwerk
Met het Unraid-besturingssysteem kunt u zelfs de oudste computer omtoveren tot een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *