Essentiële veiligheidsgids – gratis eBook downloaden

Nieuws Medewerkers ·

Ontvang dit gratis e-book Vandaag gratis, voordat de aanbieding verloopt

Waar gaat het over?

Aan de slag met het gebruik van Splunk’s Protection Kit om uw dagelijkse uitdagingen op te lossen

Wat is uw plan voor cyberbeveiliging? Bent u gewoon “het ergste aan het plannen, maar hoopt u op het beste”? Omdat digitale technologie elk deel van ons leven raakt en er dagelijks nieuwe bedreigingen opduiken, is het absoluut noodzakelijk dat uw organisatie accuraat, geïnformeerd en voorbereid is als het gaat om het verdedigen van uw vermogen en het opsporen van uw tegenstanders.

Opmerkelijke inbreuken, wereldwijde ransomwareaanvallen en de plaag van cryptomining zijn voldoende redenen om uw organisatie de juiste gegevens te verzamelen, te benutten en te begrijpen.

U zult ook de juiste processen en procedures moeten implementeren, vaak samen met nieuwe technologieën, methoden en vereisten – allemaal met toenemende snelheid en met een verscheidenheid aan machinegegevens.

Dus hoe kun je je organisatie beter verdedigen en nieuwe vijanden opsporen? Uiteindelijk door een holistische benadering van uw verdedigingssysteem in de hele onderneming. Daarom gelooft Splunk dat elke organisatie een zenuwveiligheidscentrum nodig heeft, uitgevoerd door het volgen van een beveiligingsreis in zes fasen die we voor u zullen beschrijven.

Hoe te verkrijgen

Zorg ervoor dat u de algemene voorwaarden voor de claim leest deze show​ Volledige en verifieerbare informatie is vereist om deze gratis aanbieding te ontvangen. Als je het eerder hebt gehad Profiteer van deze gratis aanbiedingen, U hoeft zich niet opnieuw te registreren. Zolang de voorraad strekt!

READ  Apple maakt OS X Lion en Mountain Lion gratis om te downloaden

Essentiële veiligheidsgids – gratis eBook downloaden
Inleiding door Splunk, bekijk
Andere gratis bronnenTijdelijke aanbieding


Niet voor jou?

Welnu, er zijn andere gratis eBooks in de aanbieding Kijk hier

Gesponsorde berichten uitschakelen · Neowin-deals · Gratis e-boeken · Neowin-winkel

openbaarmakingEen geldig e-mailadres is vereist om aan uw verzoek te voldoen. Om deze aanbieding te verkrijgen is volledige en verifieerbare informatie vereist. Door een bestelling te plaatsen, wordt uw informatie beheerd door TradePub.com Privacybeleid

Written By
More from Eda Greene

Saints vs. Packers: Game Time, TV, Radio, Online Streaming, Mobile en Odds

Welkom bij Heiligen Dag van de wedstrijd! Vanavond: Green Bay Packers (2-0)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *