F1 2021 komt op 16 juli naar PlayStation, Xbox en pc

EA kondigde zijn eerste Codemasters-game aan sinds het eerder dit jaar Specialist Racing kocht. F1 2021 Het komt op 16 juli naar PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S en Steam.

Het nieuwste deel in de serie en EA’s eerste Formule 1-game sinds 2003 F1 Carrière-uitdaging– Bevat een uitgebreide carrièremodus met opties voor twee spelers. Je kunt een team vormen met een vriend of online tegen elkaar racen, hoewel EA dit nog moet bevestigen F1 2021 Het zal ondersteuning bieden voor cross-play. Een ander nieuw element van Career Mode is de Real-Season Splash, waarmee je op elk moment van het daadwerkelijke F1-seizoen in de actie kunt springen met echte coureurs en constructeursrangschikking.

F1 2021 Het biedt ook een verhaalmodus genaamd Braking Point. Codemasters In een persbericht is de situatie “jaren in de maak”. Je begint in de Formule 2 en probeert groots te worden. De Braking Point-functie “dompelt spelers onder in de glamoureuze wereld van F1, waardoor ze een voorproefje krijgen van de levensstijl op en naast de baan: de rivaliteit, passie en toewijding die nodig zijn om op het hoogste niveau te strijden”, aldus EA.

Je krijgt drie nieuwe circuits gratis als onderdeel van de roadmap van Codemasters na de lancering. Verschillende aspecten van de vorige games komen terug, waaronder My Team (waarmee je je F1-team kunt beheren), een gedeeld scherm voor twee spelers, esports-functies en kortere seizoensopties. De PS5- en Xbox Series X / S-releases bieden verbeterde graphics en lichtere laadtijden, met gratis upgrades van de PS4- en Xbox One-versies.

READ  Fallout 5 bevestigd door Xbox en Bethesda

EA rondde in februari de overname van Codemasters van $ 1,2 miljard af na een bod, maar F1 2021 Het was lang daarvoor in ontwikkeling. EA zal vanaf nu elk jaar minstens één racegame uitbrengen, aangezien het nu eigenaar is van de franchises Dirt, Grid en Project Cars, evenals Need for Speed ​​en Burnout.

Racefans kunnen ermee omgaan F1 2021 Dit jaar echter. EA voor een jaar om zich te concentreren op het aankomende Battlefield.

Alle door Engadget aanbevolen producten worden door ons redactieteam uitgekozen, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Written By
More from Vanessa Hale
‘A Memoir Blue’ wordt in maart gelanceerd met Xbox Game Pass
deelname aan Pure Xbox werkgelegenheid Youtube Het met de hand getekende magisch...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *