FaceTime gebruiken op Android en pc

Welke van deze gebruikers zit niet op een Apple-apparaat?

Welke van deze gebruikers zit niet op een Apple-apparaat?
afbeelding: Een appel

met invoer iOS 15 En iPad 15 (En Mac OS Monterey Op de weg), heeft Apple een paar mallen van de bovenkant laten vallen zijn tuinmuur door hem zo te maken dat je erop kunt springen FaceTime-oproep Via een webbrowser op elk apparaat. Echter, dat Betekent niet dat je het snapt De volledige FaceTime-ervaring op Android of Windows.

Het is niet echt een droom iMessage voor Android gerealiseerd, maar het is welkom compatibiliteit inspanning. Het is onduidelijk of dit net zo speciaal is als FaceTime dat het op niet-Apple-apparaten zal krijgen, maar hier is hoe het nu werkt.

Hoe FaceTime op Android te gebruiken

Word lid van FaceTime via internet.

Word lid van FaceTime via internet.
schermafbeelding: confrontatie tijd

FaceTime heeft nu een webinterface waarmee u precies dat kunt doen Toegang vanaf Android, Windows en Chrome OS, En overal waar u een webbrowser kunt gebruiken. Alles wat je nodig hebt om op FaceTime te springen de oproep Een bijgewerkte versie van Google Chrome of Microsoft Edge (op dit moment kunt u FaceTime niet gebruiken via Firefox of een andere browser).

Apple heeft geen bestand gemaakt De eigenlijke FaceTime-webapp, Hoewel, jaU kunt geen oproep starten vanuit een webbrowser – u kunt er maar aan één deelnemen. het is ook Het is niet mogelijk om te bellen van Android naar Android via FaceTime, of Windows roept naar Windows. Je hebt minimaal één Apple-apparaat in de mix nodig.

maar nieuw FaceTime-mogelijkheden zijn Zeer flexibel en gemakkelijk in gebruik. U hebt geen Apple ID nodig om deel te nemen aan een FaceTime-oproep vanuit een webbrowser, of zelfs een e-mailadres – voer gewoon een naam in om uzelf te identificeren en u bent klaar om te gaan. Voor individuele of groepsoproepen krijg je enkele basis FaceTime-bedieningselementen in je browser Om het formaat te wijzigen, verlaat u de oproep, enz.

FaceTime-oproepen met iedereen delen

FaceTime-opties op Android.

FaceTime-opties op Android.
schermafbeelding: confrontatie tijd

Zodra u iOS 15 en iPadOS 15 (en macOS Monterey, wanneer deze wordt uitgebracht) hebt geïnstalleerd, zult u:Meld je aan met FaceTime. sU ziet een bestand Koppeling maken Knop: dit creëert in feite een ruimte voor de FaceTime-oproep. Iedereen die die link krijgt (via e-mail, sms, enz.)) kan deelnemen aan het gesprek. Het verzenden van de link zal niet meteen een oproep starten; Vanaf je iPhone, iPad of Mac moet je nog steeds tikken of klikken en de link selecteren meedoen om het gesprek te starten.

Als u een Android-telefoon of Windows-apparaat gebruikt om toegang te krijgen FaceTime-link, moet u eerst een naam invoeren, daarna Klik meedoen. U moet wachten tot de persoon die de verbindingslink heeft gemaakt, deelneemt aan het gesprek en u ook binnenlaat. Tijdens het gesprek ziet u: De gebruikelijke opties om de camera en microfoon in of uit te schakelen, en je kunt de oproeplink ook zelf delen, evenals overschakelen naar de nieuwe netwerk lay-out die FaceTime nu biedt.

De oproep werkt min of meer als elke andere standaard FaceTime-oproep wanneer u zich erin bevindt, en het is mogelijk om te vertrekken en deel te nemen aan oproepen als dat nodig is. De link verloopt niet wanneer het gesprek wordt beëindigd, dus u kunt deze in de toekomst opnieuw gebruiken. eenIedereen die de link krijgt, kan deelnemen aan de oproep, dus het is verstandig om deze niet openbaar te delen (hoewel elke nieuwe deelnemer de toestemming van de oorspronkelijke host nodig heeft).).

Nieuwe FaceTime-functies

SharePlay was beloofd, maar nog niet bereikt.

SharePlay was beloofd, maar nog niet bereikt.
afbeelding: Een appel

Zoals je zult zien als je de functie eenmaal hebt uitgeprobeerd, is de ondersteuning die FaceTime nu biedt voor niet-Apple-apparaten zo eenvoudig als maar kan.. U krijgt geen enkele oproeplog of de mogelijkheid om oproepen te starten. U kunt alleen een browsertabblad en een alias hebben die u zelf kunt definiëren. Apple-apparaten moeten nog ergens bij betrokken zijn.

FaceTime op andere platforms plaatsen is niet iets dat Apple van oudsher wilde doen, maar videobellen De hausse die werd aangewakkerd door de covid-19-lockdowns, heeft mogelijk zijn hand geforceerd. Wanneer apps zoals Zoom en Google Meet werken op iOS, Android, macOS en Windows, en andere platforms, zal niemand zich tot FaceTime wenden voor zijn volgende vergadering of vergadering – tenzij iedereen een Apple-apparaat gebruikt. Het lijkt steeds meer Het is mogelijk dat we in plaats daarvan FaceTime voor Android krijgen Van iMessage voor Android, omdat Apple kent zijn eigen versleutelde berichtenplatform Mensen lopen vast in het bezit van een iPhone.

En We wachten nog steeds tot Apple een bestand vrijgeeft Een nieuwe FaceTime-functie genaamd SharePlay, die Hiermee kunt u video’s bekijken en naar muziek luisteren, en scherm delen Met andere FaceTime-gebruikers in gesprek. WWe gaan uit van SharePlay Het zal niet beschikbaar zijn voor degenen die net lid worden van een webbrowser, maar ze zullen het testen en dit verhaal bijwerken wanneer de functie later dit najaar wordt uitgerold.

READ  Intel valt op rapport dat Microsoft eigen chips gaat ontwerpen voor pc's, servers
Written By
More from Lesley Curry
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *