Fall Guys struikelt na 20 miljoen pillen

Voor het geval je onder een steen hebt geleefd: het zacht spelende Fall Guys-spel van Fall Battle Royale is nu gratis beschikbaar vanaf 21 juni, en ontwikkelaar Mediatonic heeft aangekondigd dat het aantal Fall Guys-spelers opgewonden de 20 miljoen is gepasseerd. Totaal aantal spelers gedurende de eerste 48 uur na de release van Fall Guys: Free For All.

Ontwikkelaar Adverteer deze prestatie op Twitter, waarmee hij “iedereen die op weg naar de strijd is gestruikeld” enorm bedankt sinds het een free-to-play werd, waarbij hij zei dat het slechts twee dagen duurde om het duizelingwekkende bedrag van 20 miljoen te bereiken. zag het spel Sommige serverproblemen Met de lancering van F2P, zoals te verwachten was gezien het aantal gebruikers, maar dat weerhield spelers er niet van om zich op te stapelen.

Iedereen die de game vóór de gratis lancering heeft gekocht, krijgt toegang tot de Legacy Pack DLC, die enkele cosmetische items bevat om te pronken met hun veteranenstatus, en krijgt ook gratis hun eerste nieuwe seizoenspas.

Degenen die de game willen downloaden, hebben misschien gemerkt dat Fall Guys niet langer op Steam staat, maar je in plaats daarvan vragen om toegang te krijgen via de Epic Games Store als je het nog niet eerder hebt gespeeld. Mediatonic heeft Steam-gebruikers echter gerustgesteld dat de ondersteuning voor de Steam-versie zal doorgaan.

READ  Windows 11-functies crashen vanwege verlopen certificaat

Als jij een van de miljoenen bonen bent die in het spel komt, hebben we alles wat je moet weten over de Fall Guys Team Tours en hoe ze werken. Als je liever iets anders probeert, hebben we een selectie van topspellen zoals Fall Guys die je in plaats daarvan een aantal geweldige alternatieven zouden moeten geven om te spelen.

Written By
More from Max Mcgee
Sanjay Dutt gezondheid: Bollywood-beroemdheden bidden om een ​​spoedig herstel
Bollywood- en televisiesterren hebben gebeden voor het snelle herstel van Sanjay Dutt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *