Fallout 4 hielp UFC-vechter Angela Hill haar haters te overwinnen

Ontsnappen in een RPG-spel Leuk vinden Fallout 4 kan buitengewoon therapeutisch zijn. Voor UFC-jager Angela ‘Overkill’ Hill was verdwalen in Bethesda’s nucleaire woestenij van vitaal belang om de tegenstanders buiten te sluiten terwijl ze zich voorbereidde op haar MMA-comeback.

Spreken op de Noclip podcast, Vertelt Hill over hoe Fallout 4 haar liefde voor videogames nieuw leven inblaast nadat ze uit de UFC was gevallen en haar afleidde van online vitriool, zodat ze zich kon hergroeperen en verder kon gaan. “Toen ik Fallout speelde en mezelf afsloot van de rest van de wereld en alle nee-zeggers die vreselijke dingen zeiden zoals ‘Angela Hill is rotzooi, ze gaat ook vreselijk doen in Invicta, ze moet gewoon stoppen, ze moet met pensioen gaan , ze is te oud om er zelfs maar aan te denken om terug te gaan naar de UFC ‘, ”zegt ze. “Al deze dingen heb ik zoiets van ‘Waarom kijk ik hiernaar?’. Het is nooit erger dan wat je jezelf vertelt, maar om iemand anders te horen zeggen doet altijd net iets meer pijn. “

Nadat ze haar eerste twee gevechten met de promotie had verloren, werd Hill aan het einde van 2015 uit UFC gehaald, precies toen Fallout 4 voor het eerst werd gelanceerd. Ze tekende kort daarna met Invicta voor de promotie van alleen vrouwen, wat leidde tot een reeks van vier overwinningen die haar terug had in het Ultimate Fighting Championship van februari 2017. open-wereldspel hielp haar haar centrum te vinden en maakte zich geen zorgen meer over wat haar tegenstanders te zeggen hadden: “In plaats van dat spul meer te bekijken, dacht ik: ‘Oké, ik ben klaar, ik ga zelf niet naar Google ik ga dit spel spelen en er echt in beginnen. ”

READ  Xbox-controller verbinden met pc

Hill maakte van haar passie voor gamen een deel van haar vechtende persoonlijkheid, door cosplays te dragen om te wegen. De eerste was natuurlijk een gewelfbewoner, en ze is ook klaar Dhalsim van Street Fighter, en Afro Samurai, om er maar drie te noemen. Haar volgende gevecht, tegen Michelle Waterson tijdens UFC Fight Night: Waterson vs Hill op 12 september, zal haar de eerste Afro-Amerikaanse vrouw maken die een UFC-evenement zal headlinen.

Je kunt de volledige podcast hieronder bekijken – dit segment begint om 16:15:

Aangezien Fallout 4 nu een paar jaar uit is, heb je waarschijnlijk al een paar uur geklokt, maar maak je geen zorgen, de beste Fallout 4-mods zou moeten helpen om een ​​hele nieuwe woestenij te maken waar je doorheen kunt dwalen.

Written By
More from Eda Greene

Hier zijn de directe link en stappen om de resultaten te downloaden

SRM Institute of Science and Technology (SRMIST) heeft de SRMJEE-score 2021 bekendgemaakt....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *