Fans van Animal Crossing New Horizons zijn boos op de verrassing van Nintendo

Animal Crossing: New Horizons is aan het zijn Viert zijn eerste verjaardagMaar de verrassing van Nintendo gaf sommige fans het gevoel dat ze meer wilden. Isabel’s Twitter-account Nieuwe stripuitgave Nook Tails. De illustraties van Cho Hanako zijn zo schattig en het voelt alsof ze passen bij de energie van loslaten. Helaas willen veel fans Brewster of andere grote fysieke veranderingen in de game. Dat is allemaal niet uitgekomen, en sommige emoties vliegen door op sociale media. Nintendo heeft deze Mario-elementen voor de game en een speciaal jubileumitem uitgebracht. Maar Animal Crossing is een van die series waarin de mensen die het leuk vinden super openhartig zijn. Ze hadden dus deze maand een openhartige opmerking over hun verrassingskeuze moeten verwachten. Dusver, Dit is alles wat mensen verwachtenMaar dingen kunnen snel veranderen.

Een enorme Nintendo W opgenomen met nieuwe horizonten afgelopen jaar. 2021 belooft weer een grote voor het bedrijf te worden. Comicbook.com sprak met Tumblr-trendexpert Amanda Brennan over de ongebreidelde prestaties van 2020.

“Mensen zijn een hype geweest rond alle nieuwe releases. Ik weet het, nu kan iedereen alleen maar achterover leunen [in the game]​ Animal Crossing is dus een plek blijven worden waar mensen hun eilanden blijven herhalen. We hebben veel seizoensgebonden QR-codes en QR-codes gezien, zei Brennan. “Tijdens de herfst – het energieseizoen van Tumblr – waren er veel mooie kleren en looppaden naar de grond. Mensen wilden zo graag hun eiland updaten om pompoenen te krijgen en pompoenplukken te organiseren. Dus ik verwacht dat dat zal doorgaan tot december, wanneer de sneeuw begint te vallen. “

READ  Phantasy Star Online 2: New Genesis is gelanceerd op 9 juni

Ze legde uit: “Je deelt ook droomkoppen. Dit is iets dat naar voren is gekomen sinds de laatste keer dat we spraken. En sommige van de eilanden die mensen delen, ik zag eerder deze week een eiland van terreur. Ik zag een video waarin iemand bouwde een Italiaanse stad vanaf hun eilanden, dus het is gewoon … Creëer, verleg de grenzen van wat je kunt doen in het spel en deel aan het eind van de dag ook je liefde voor je favoriete personages.

Had je meer verwacht van de herinnering? Laat het ons weten in de comments!

Dit wordt veel gezegd

vorige

Veel zout in de reacties

vorige

Written By
More from Lesley Curry

Update over mensen die geblinddoekt hard rennen voor Mario

Deze zomereditie van Games snel uitgevoerd, Live uitzending Liefdadigheid marathon Waar sprinten...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *