Fantasy tower-hacks zorgen voor ‘enorme hoeveelheid’ nieuwe beveiliging

Helaas zijn Tower of Fantasy-hacks heel gewoon geworden in de Hotta Studio anime RPG, wat heeft geleid tot golven van noodonderhoud, compensatie en meer. Voorafgaand aan de Vera 2.0-update bevestigden de ontwikkelaars dat ze hun beveiliging aanscherpten en regelovertreders onder druk zetten in een poging om Aida veiliger te maken.

Voorafgaand aan de update van Vera, dwong een slechte hack die werd gebruikt om de volledige inventaris van spelers te stelen, ontwikkelaars om servers te verwijderen. Hoewel het probleem sindsdien is opgelost en als gevolg daarvan een vergoeding voor spelers is vrijgegeven, heb ik de ontwikkelaars gevraagd hoe ze gamehacks in de toekomst willen bestrijden.

De hoofdontwerper van Tower of Fantasy, Sky, vertelde me dat het laatste incident (en andere problemen met valsspelen) een echte focus op de veiligheid van spelers bracht in Update 2.0. “In versie 2.0 zullen we doorgaan met het verbeteren van de beveiliging van Tower of Fantasy, maar we zullen ook voorzichtiger en completer zijn in het vooraf testen van de game om de stabiliteit van de release te garanderen.

“Dus, voor alle duidelijkheid – we hebben enorm veel werk verzet om ervoor te zorgen dat we klaar zijn om een ​​stabielere, tegen cheats beveiligde versie te leveren”, zeiden ze. “Maar we zullen natuurlijk alle problemen en zorgen die door onze gemeenschap naar voren worden gebracht, nauwlettend blijven volgen, om ervoor te zorgen dat we altijd klaar staan ​​om de nodige updates en bugfixes te implementeren.”

Ze verzekeren ook dat als er iets misgaat, spelers gratis buit zullen blijven ontvangen als verontschuldiging. “We zullen onze principes blijven volgen door spelers een eerlijke vergoeding te bieden voor al het ongemak”, aldus Sky.

READ  PC Game Deals Weekend: Dark Knight Collective Collection & meer

Als iemand die vaak uren op pad is om de uitgestrekte open vlaktes van Aida te verkennen, is het geruststellend om te horen dat de ontwikkelaars beveiligingsproblemen met de game hebben vastgesteld en er hard aan werken om deze aan te pakken. Hotta blijft transparant over de gebreken van de game en dat open communicatiekanaal is iets wat ik als fan erg waardeer.

Als je de cyberpunkstad Meroria wilt verkennen, hebben we een volledige samenvatting van de releasedatum, locaties en borden van Tower of Fantasy 2.0 om je op de hoogte te houden. We hebben ook een grote verzameling Tower of Fantasy-codes om je te helpen wat gratis uitrusting te scoren, evenals een lijst met alle Tower of Fantasy-personages die je op je reis zullen vergezellen.

Written By
More from Max Mcgee
Total War: Warhammer 3 Je ontvangt nog een ‘Early Adopt’-beloning
We stellen ons voor dat je helemaal opgewonden bent door het feit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *