Februari PlayStation Plus Games: Evil Dead: The Game, OlliOlliWorld, Destiny 2: Beyond Light, Mafia: Definitive Edition – PlayStation.

Februari PlayStation Plus Games: Evil Dead: The Game, OlliOlliWorld, Destiny 2: Beyond Light, Mafia: Definitive Edition – PlayStation.

Vandaag onthullen we met trots onze maandelijkse PlayStation Plus-games voor februari. Neem het op tegen de duivelse Deadites in de asymmetrische multiplayergame Evil Dead: The Game, maal en hak je een weg door de levendige wereld van Radlandia in OlliOlliWorld en leef het leven van een gangster uit het Prohibition-tijdperk met Mafia: The Definitive Edition. Naast deze titels komt Destiny 2: Beyond Light deze maand als extra game bij de line-up.

Alle vier de titels zijn van dinsdag 7 februari tot en met maandag 6 maart beschikbaar voor PlayStation Plus Essential-, Extra- en Premium-leden. De line-ups voor PlayStation Plus Extra en Premium van februari worden binnenkort aangekondigd.

Laten we de maandelijkse spellen eens nader bekijken.

Evil Dead: Het spel | PS4, PS5

Kruip in de schoenen van Ash Williams of zijn vrienden uit de populaire Evil Dead-serie en werk samen in een game vol PvP-multiplayer-coöpactie. Speel als een team van vier overlevenden, verken, plunder, beheers je angst en vind essentiële items om de kloof tussen rijken te overbruggen in een game die is geïnspireerd op alle drie de originele Evil Dead-films en de tv-serie Ash vs Evil Dead. Vecht voor de krachten van het goede of neem de controle over de Kinderiaanse demon om op Ash en anderen te jagen terwijl je de doden, omgevingsobjecten en meer bezit terwijl je probeert hun ziel te verslinden!

Oli Oli Wereld | PS4, PS5

Grind, bluf en lucht je een weg om de mystieke goden van het skateboarden te ontdekken tijdens je zoektocht naar Gnarvana in dit gruizige skateboardplatformspel boordevol persoonlijkheid. Doorkruis een leuke en exotische wereld terwijl je missies en uitdagingen voltooit en onderweg nieuwe vrienden maakt. Ervaar bereik, diepte en spelersvrijheid terwijl je in het kenmerkende flow state-spel duikt. OlliOlli World is de derde inzending in de veelgeprezen OlliOlli-serie van Roll7, BAFTA en de meermaals bekroonde onafhankelijke studio.

Destiny 2: Voorbij het licht | PS4, PS5

Begin aan een nieuwe reis door het verbluffende scifi-universum van Destiny 2 met deze uitbreiding* voor de multiplayer-shooter. De Guardians zullen Europa verkennen, de nieuwe elementaire kracht van Stasis onder de knie krijgen en krachtige buitenaardse uitrusting verzamelen terwijl ze vechten tegen de Fallen Kell of Darkness, Eramis.

Mafia: definitieve editie | PS4

Verken een nagebouwd stadsbeeld uit de jaren 30, gevuld met interbellumarchitectuur, auto’s, cultuur… en een door misdaad geteisterde onderbuik in deze complete remake van het origineel uit 2002. Stijg door de gelederen van de maffia tijdens het verbodstijdperk van de georganiseerde misdaad. Na een confrontatie met de maffia wordt taxichauffeur Tommy Angelo in een dodelijke onderwereld geduwd. Tommy voelt zich aanvankelijk niet op zijn gemak bij de misdaadfamilie Salieri, maar ontdekt al snel dat de beloningen te groot zijn om te negeren.

Laatste kans om de maandelijkse games voor januari te downloaden

PlayStation Plus-leden hebben tot maandag 6 februari de tijd om Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 en Axiom Verge 2 aan hun gamebibliotheek toe te voegen.

PlayStation Plus Spotify-afspeellijst

Kijk ook eens op onze website Een afspeellijst geïnspireerd op PlayStation Plus-maandelijkse games op Spotifydie elke maand wordt bijgewerkt met nieuwe nummers.

We wilden ook een update geven over de PlayStation Plus-collectie die sinds 2020 als voordeel wordt aangeboden aan PlayStation Plus-leden op PS5. Op 9 mei wordt de PlayStation Plus-collectie niet meer aangeboden. Als je de titels in deze collectie nog niet hebt ingewisseld, kun je dat nog doen tot 9 mei, waardoor je zelfs na die datum toegang hebt tot die titels, zolang je PlayStation Plus-lid blijft.

We zullen blijven toevoegen aan onze groeiende PlayStation Plus-bibliotheek Het staat in onze maandelijkse games- en gamescatalogus, dus kom maandelijks terug voor nieuwe titels die je kunt inwisselen.

Bedankt allemaal voor jullie steun aan PlayStation Plus en we hopen dat jullie genieten van de line-up van deze maand.

* Destiny 2-game vereist om Destiny 2: Beyond Light te spelen. Destiny 2 kan zonder extra kosten worden gedownload in de PlayStation Store.

READ  Michigan vs Iowa - Speloverzicht - 4 december 2021

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *