Feudal Baron is een bouwer van een middeleeuwse stad waar je speelt als een rijke middenman

Sim Farm heeft Feudal Baron: King’s Land onthuld, een middeleeuwse stedenbouwer waar je de taak hebt om de oude stad te leiden en uit te breiden in naam van de heerser. Om dit te doen, moet je aandacht besteden aan de behoeften van de burgers, een belastingsysteem ontwerpen, de middelen verzamelen die je nodig hebt om te groeien, handel drijven met handelaren en binnenvallende troepen afweren.

Maar de zaken beginnen niet zo groots. De koning geeft je een kleine groep burgers, een bescheiden nederzetting en een uitdaging om middelen te verzamelen om je nederzetting te laten groeien op een manier die de lokale bevolking tevreden houdt. Om deze doelen te bereiken zijn grote hoeveelheden goud nodig. Het zal je niet alleen in staat stellen om het lage deel van het koninkrijk uit te breiden, maar het zal ook de koninklijke schatkist tevreden houden. Je kunt er echter veel van krijgen door de verzamelde materialen te gebruiken om gereedschappen en wapens te maken en deze aan verschillende handelaren te verkopen.

Dat is niet het enige waar je je zorgen over hoeft te maken, want je moet jezelf ook verdedigen. Je kunt dit doen door goederen te verzamelen om je stad te versterken, zodat je de belegering kunt overleven. Oh, en je moet je ook zorgen maken over branden, pestuitbraken en opstanden – het zijn tenslotte de Middeleeuwen.

Hier is de trailer:

Je kunt een feodale baron op je verlanglijstje zetten stoom- Hier. Voor meer beste stedenbouwspellen op pc, kun je op deze link klikken.

READ  Top 5 releases in 2021

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Een feodale baron is een bouwer van een middeleeuwse stad waar je speelt als een rijke tussenpersoon.” Type: “Nieuws”, “Categorie”: ” feodale -baron-kings-land “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Play Way “,” genre “:” Strategy Gamer “,” title “:” Feodaal Baron: The King’s Land “,” Species “:[“Strategy Gamer”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
AIFF in gesprek met de deelstaatregeringen, zegt secretaris-generaal Kushal Das
De AIFF-secretaris-generaal van Kushal Das heeft momenteel de All India Football Federation...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *