FFXIV downloaden in 2024 (Steam, PC, PS5, Xbox) – Destructoid

FFXIV downloaden in 2024 (Steam, PC, PS5, Xbox) – Destructoid

Final Fantasy XIV Het is beschikbaar op veel verschillende platforms en elk heeft zijn eigen manier om de game te installeren. Nu de releasedatum van Dawntrail voor de deur staat en de volledige Xbox-release slechts enkele dagen verwijderd is, kun je als volgt installeren FFXIV Op elk platform.

Of je nu op PlayStation of via Steam speelt, je moet weten hoe je moet installeren Final Fantasy XIV Omdat je het niet kunt uitvoeren als je het niet installeert. Het belangrijkste aspect hiervan, ongeacht op welk platform je speelt, is het koppelen van je account aan een Square Enix-account.

Hoe te downloaden en te installeren FFXIV

Schermafbeelding van Destructoid

Om uw account aan Square Enix te koppelen, gaat u naar Mogstation Log in of registreer. Zodra dit is gebeurd, moet u 'Een nieuw serviceaccount toevoegen' selecteren in het menu aan de linkerkant van de pagina.

In het volgende venster kun je de volledige game kopen of een game registreren die je al hebt gekocht. Door u te registreren, kunt u uw abonnement betalen, nieuwe uitbreidingen kopen en extra add-ons beheren, zoals verzameledities.

Hoe installeren FFXIV Op pc of Mac

Schermafbeelding van Destructoid

installeren FFXIV Op een pc (niet-Steam) of Mac moet je de FFXIV-client downloaden. Zodra u dit doet, kunt u via de client inloggen op uw Square Enix-account en als u de game koopt, wordt deze via de client zelf geïnstalleerd.

Hoe installeren FFXIV via stoom

Schermafbeelding van Destructoid

installeren FFXIV Zoek het via Steam in de winkel en koop het. Zodra je de game aan je bibliotheek hebt toegevoegd, moet je deze downloaden en vervolgens je Steam-account koppelen aan je Square Enix-account.

READ  Hoe u kunt oplossen dat de Xbox Series S het probleem niet inschakelt

Hoe installeren FFXIV Op PlayStation

Schermafbeelding van Destructoid

installeren FFXIV Op PlayStation moet je de game kopen en downloaden van Final Fantasy XIV Winkelpagina in PlayStation Store. Als u klaar bent, koppelt u uw account en bent u klaar om aan de slag te gaan.

Het is vermeldenswaard dat alle gegevens die u gebruikt bij het registreren van uw account bij Square Enix permanent zullen worden gekoppeld. Wees dus voorzichtig en zorg ervoor dat u de juiste accounts koppelt, omdat deze link niet ongedaan kan worden gemaakt zodra deze is ingesteld.

Hoe FFXIV op Xbox te installeren

Schermafbeelding van Destructoid

de FFXIV Het Xbox-installatieproces is hetzelfde als het PlayStation-installatieproces. Ga naar de Xbox Store en koop de game voordat je deze downloadt. Na het downloaden moet je je account aan Square Enix koppelen.

Nogmaals, zodra de link is aangemaakt, kunt u deze niet meer wijzigen of annuleren. Het is dus de moeite waard extra voorzichtig te zijn om fouten tijdens dit proces te voorkomen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *