FFXIV’s eerste grafische oplossing komt in de volgende uitbreiding

Final Fantasy XIV Letter to the Producer’s nieuwste stream vond eerder dit weekend plaats en brengt een hoop informatie met zich mee over enkele van de belangrijkste dingen die naar de MMO komen – inclusief details over de aanstaande “eerste grafische update” in de volgende uitbreiding, samen met FFXIV 7.0.

FFXIV’s Letter to the Producer-première ging dit weekend van start en er is al aangekondigd dat de uitzending de komende 10 jaar van de MMO zal bestrijken – evenals updates voor de volgende uitbreiding van de game na Endwalker.

Er was veel nieuws in de stream, maar misschien wel het grootste was de onthulling dat de eerste grafische revisie voor FFXIV zal aankomen in versie 7.0, met voorbereidingen hiervoor van 6.1 tot 6.5 (bedankt, Nova Crystallis). Het vereist een verhoging van de minimale MMO-vereisten, maar Square Enix zal nog steeds “proberen een zo breed mogelijk scala aan hardwarespecificaties te accommoderen” – en verwacht niet dat het er plotseling uitziet als Horizon Forbidden West of zoiets. Met het aantal mensen op het scherm zegt regisseur Naoki Yoshida: “Ik denk niet dat het op iemands computer gaat werken.”

Zoals besproken in de uitzending, omvatten specifieke grafische updates die naar FFXIV komen:

  • Updates van animatie- en verlichtingssysteem
  • HD-texturen (haar/huid/uitrusting enz.)
  • Verbeterde materiaalkwaliteit (leer/metaal/stof etc.)
  • Betere verlichting en schaduweffecten
  • Meer ecologische wezens
  • Hogere resolutie en een verscheidenheid aan automatisch gegenereerde planten, waaronder gras
  • Mogelijke verbeteringen aan mist en andere omgevingseffecten

Yoshida stelt dat “een fotorealistisch beeld niet het doel is” en dat het algehele uiterlijk van de personages zo min mogelijk zal veranderen. Het team blijft deze functies testen en zal ze uitrollen tot versie 7.0. Yoshida zegt ook dat het de “eerste grafische update” wordt genoemd omdat het team in de toekomst meer updates wil maken.

Er komt zeker nog veel meer naar Final Fantasy XIV, zelfs na de recente daling van de enorme uitbreiding van Endwalker, inclusief de nieuwe Deep Dungeon-ervaring — en verwacht niet snel NFT’s in de MMO te zien.

READ  Kan uw pc Crysis (Remastered) uitvoeren?

Written By
More from Max Mcgee
Betere besturing verbetert de ervaring – GameTyrant
Het had onmiddellijk succes sinds de eerste lancering op de Nintendo Switch,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *