Final Fantasy 7 Remake Brave Exvius Collaborate voor Mobile Game Event

Final Fantasy VII Remake kwam en ging eerder dit jaar, het eerste hoofdstuk in een wie-weet-hoeveel deelsaga waarin de klassieke PlayStation-titel opnieuw werd gemaakt. Hoogstwaarschijnlijk vanwege de populariteit van de titel, lijkt Square Enix het spel in elke denkbare cross-over te spelen, variërend van chibi-speelgoed tot snoep en zelfs andere Final Fantasy spellen. De mobiele game heeft net zijn vierde verjaardag bereikt Final Fantasy Brave Exvius is misschien wel het meest “Final Fantasy” van alle mobiele spin-offs van de franchise. Het bevat een enorme verzameling geliefde personages in een turn-based engine die eenvoudig en vertrouwd is. Final Fantasy VII Remake steekt over naar Dappere Exvius om het nieuwe personagetype “Neo Visions” en zijn vierde verjaardag te vieren.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Terwijl karakters van Final Fantasy VII Remake naar het spel komen kan de energie en opwinding missen van Ariana Grande die wordt omgezet in een Dappere Exvius karakter-ja, dat is gebeurd–Het biedt fans wel de kans om tijdens deze nieuwe uitrol een verbeterde versie van Cloud voor fietsen te pakken. Neo Vision-eenheden zijn een nieuw type met geavanceerde vaardigheden en hoogwaardige visuals die daarbij passen. Vandaar dat Cloud nu de strijd aangaat op zijn iconische motor.

Maar dat is niet alles Final Fantasy VII Remake actie te verwachten in Dappere Exvius, zoals ook met de nieuwe update komt:

  • FINAL FANTASY VII Remake Inlogbonus – Ontvang beloningen zoals materiaal dat nodig is om Cloud te verbeteren (FFVII Remake), een FINAL FANTASY VII Remake Featured Summon Ticket en meer via deze dagelijkse inlogbonus.
  • FINAL FANTASY VII Remake Serie-evenement – Spelers krijgen 5-sterren Reno (FFVII Remake) als beloning voor het voltooien van de eerste fase van deze zoektocht. Door extra evenementmissies te voltooien, kunnen spelers ook de materialen verkrijgen die nodig zijn om Reno (FFVII Remake) te upgraden naar 7-sterren.
  • FINAL FANTASY VII Remake Series Event Companion Battle – Deze moeilijke gebeurtenis kan één keer per dag worden uitgedaagd. Spelers zullen hun FINAL FANTASY VII eenheden om de strijd te voltooien en evenementpunten te verdienen, die kunnen worden ingewisseld voor spannende beloningen.
  • FINAL FANTASY VII Remake Series Event Exploration Dungeon – Spelers kunnen recepten verzamelen voor apparatuur die exclusief is voor evenementen en andere unieke beloningen door deze gevaarlijke kerker te verkennen.
READ  U kunt dus de eerste achtergrond voor Android 12 downloaden: het laatste nieuws, het laatste nieuws, de belangrijkste nieuwskoppen

Het is belangrijk op te merken dat deze crossover geen invloed heeft Final Fantasy VII Remake helemaal en is volledig voor de mobiele game. Voor het geval je niet genoeg had gekregen Final Fantasy VII Remake in je leven of iets nodig hebt om je tijd af te wachten tot nieuws over de volgende iteratie in de serie, misschien Dappere Exvius om je vast te houden. En kijk uit voor Ariana Grande. Serieus, ze is een zware slagman.

Written By
More from Vanessa Hale

Deze uiterst vervelende Xbox-wijziging is nu ongedaan gemaakt

Xbox Series X-gamers springen van vreugde, dankzij Xbox die onlangs een zeer...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *