Final Fantasy 7 Remake-feest eindigt zonder grote advertenties

Japans Remake van Final Fantasy 7 Het feest eindigde zaterdag zonder grote aankondigingen, ondanks enkele vertalingen die aangaven dat nieuws met betrekking tot de game zal worden uitgewisseld.

FF7R Associate Director Motomu Toriyama Hij verscheen in een video waarop werd gepost Square Enix Een Twitter-account eerder deze week, waar hij werd geciteerd dat hij er zal zijn “Sommige dingen over de FF7R zijn onthuld” Tijdens uw pay-per-view online concert.

Het evenement eindigde echter op zaterdag zonder dat dergelijk nieuws werd gedeeld, hoewel de verwachtingen het punt hadden bereikt waarop het concert op Twitter even zou gaan.

Volgens een Final Fantasy-fan Itai Kimochi, Die het evenement op zijn Twitter-pagina behandelde, vroegen Japanse fans in de livechat van het evenement ook naar de locatie van de verwachte aankondiging. Op een gegeven moment leek het concert phishingfans te zijn die wachtten op een grote aankondiging met een clip gebaseerd op een nieuwsuitzending.

Vanwege de eenjarige exclusieve samenwerking met Final Fantasy 7 Remake Speel stationSommige fans verwachten dat Square Enix binnenkort versies van de game voor andere platforms zal aankondigen.

merk op: Sta het gebruik van functioneel toe om deze opname te bekijken Cookie voorkeuren

merk op: Sta het gebruik van functioneel toe om deze opname te bekijken Cookie voorkeuren

In november 2019 kwam de andere co-regisseur van Final Fantasy 7 Remake Tetsuya Nomura Benadrukt dat werk aan Final Fantasy 7 Remake deel 2 Het was al onderweg.

Dit werd eerder gesuggereerd door andere Final Fantasy 7-co-regisseur Remake Tetsuya Nomura Toekomstige afleveringen in een spin-off titel kunnen zich richten op kleinere secties Van het originele spel om sneller uit te brengen.

READ  Pranab Mukherjee in ziekenhuis, dochter Sharmistha Mukherjee herinnert zich de gelukkigste dag een jaar geleden

De commentaren zijn afkomstig uit het Japanse boek Ultimania, waar Nomura wordt geciteerd: “Als we het verhaal in grote stukken verdelen, duurt het langer. Als we het opdelen in kleinere en meer gedetailleerde secties, zal de ontwikkeling ervan sneller gaan. Ik breng de volgende editie zo snel mogelijk uit ”.

Ook sprekend in het boek Ultimania, producer Yoshinori Kitas FF7R zou een “algemeen idee” hebben van hoe het verhaal van de game door elke aflevering heen speelt, na een interessant einde van de eerste game.

“We hebben een algemeen idee van hoe het verhaal gaat, maar we hebben nog niet precies besloten [how many parts]Kitase werd als volgt geciteerd. “Er wordt gespeculeerd dat het uit drie delen zal bestaan, maar we doen de dingen stap voor stap.”

VGC’s Final Fantasy 7 Remake recensie Het rollenspel is beschreven als “een spel vol schoonheid, intelligentie en de kracht van nostalgie”. Kijk wat andere critici van het spel in onze regio vinden Final Fantasy 7 Remake Review Tour

More from Madison Garrett

watchOS 7 preview: allesbehalve slaapverwekkende

Deze schijnbaar kleine update verandert de manier waarop ik mijn Apple Watch...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *