Final Fantasy-fans zijn verdeeld over het vervolgverslag van de serie

Final Fantasy Fans zijn na een nieuwe reportage verdeeld over de toekomst van de serie. Final Fantasy Het is door de jaren heen synoniem geweest met PlayStation, maar de laatste tijd heeft Xbox er hard aan gewerkt om dat te veranderen. Het lijkt er echter op dat PlayStation weer klaar is voor een terugkeer van exclusiviteit. Het was niet alleen Final Fantasy 7-remake Een exclusieve PlayStation-console, maar Final Fantasy 16 Het is zo ingesteld. En blijkbaar is dit nog maar het topje van de ijsberg.

Volgens een nieuw rapport zit Square Enix “sterk in het kamp” van Sony. Dit betekent niet dat Square Enix alleen PlayStation-exclusives zal maken, maar het betekent wel dat fans van hun games van tijd tot tijd exclusieve deals kunnen verwachten voor aankomende titels. In feite lijkt het de hele toekomst Final Fantasy Games van deze generatie kunnen uiteindelijk exclusief voor de PlayStation Console worden.

De informatie komt van VGC’s Jordan Midler, die beweert dat PlayStation eraan werkt om de exclusiviteit van Final Fantasy voor deze generatie veilig te stellen, en tot nu toe ondersteunen de vruchten van de serie dit. laatste grote aflevering, Final Fantasy 15Het werd tegelijkertijd uitgebracht op zowel Xbox One als PS4, maar de follow-up is ingesteld om Xbox-platforms over te slaan.

Op dit moment is niets van dit alles bevestigd en het zit vol met speculaties. Het ziet er echter niet goed uit Final Fantasy fans op Xbox. Gezien de geluiden die het maakt, zullen deze fans ofwel voor een PS5 of een gaming-pc moeten komen. als Final Fantasy 7-remake Computerpoort geeft de toekomst aan Final Fantasy Investeren in PS5 kan echter een subtielere zet zijn.

READ  Willekeurig: deze gedetailleerde dierentransit duurt Zelda: Breath of the Wild is adembenemend

Op het moment van publicatie varieert dit allemaal van casual tot speculatief, dus ga hier voorzichtig mee om. Natuurlijk kan Square Enix al dit gerucht pletten met een opmerking of met zijn eigen officiƫle informatie, maar tot nu toe heeft het ervoor gekozen om hierover te zwijgen en we verwachten niet dat dit zal veranderen, maar als dat zo is, zullen we dienovereenkomstig bijwerken. In de tussentijd, voor meer dekking over alles Final Fantasy, Klik hier.

Written By
More from Aubrey Mason
India heeft zojuist 100.000 gevallen van coronavirus geregistreerd … in vijf dagen
Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *