Final Fantasy VII Rebirth downloadgrootte onthuld, hoe groot is de game op PS5?

Final Fantasy VII Rebirth downloadgrootte onthuld, hoe groot is de game op PS5?

Final Fantasy VII Rebirth verschijnt deze maand eindelijk. De remake van het beroemdste Final Fantasy-spel uit de geschiedenis, het zevende deel dat in 1997 werd uitgebracht en bijna 30 jaar later werd uitgebracht, is nog steeds een onderwerp van grote belangstelling. Volgens het Twitter-account/X gebeld PlayStation-gamegrootte, Final Fantasy VII Rebirth zal 145 GB groot zijnDit omvat niet de updates die op de lanceringsdag arriveren. Als we vasthouden aan de PS5-basisharde schijf, heeft deze een capaciteit van 825 GB, maar de werkelijke opslagruimte van de console bedraagt โ€‹โ€‹ongeveer 667 GB, gezien de ruimte die het besturingssysteem inneemt. Als je een externe harde schijf gebruikt, zul je geen problemen ondervinden, maar als je gewoon bij de harde schijf blijft die standaard bij de console wordt geleverd, moet je mogelijk ruimte vrijmaken om te kunnen omgaan met wat er is. Een van de grootste downloads voor een PlayStation 5-game tot nu toe.

Geweldig formaat voor een spel dat enorm wil zijn, en we zullen hiervan kunnen genieten 29 februari 2024. Een dag waar alle fans op hebben gewacht om te zien hoe deze nieuwe versie of herinterpretatie van het klassieke spel verder gaat.

Final Fantasy VII Rebirth, een videogamelegende die vooruit wil

Square Enix streeft ernaar om in 2024 een van de grootste kanshebbers voor game van het jaar te lanceren, waarbij Rebirth het tweede deel is van een trilogie die de originele FFVII opnieuw maakt. Een industrielegende die nooit ophoudt vooruit te gaan, laat niet alleen opnieuw zien wat er in de klassieke PlayStation 1-game is meegemaakt, maar gaat ook verder en laat ons nieuwe mogelijkheden zien in een verhaal dat nooit ophoudt met het openen en uitlokken van controverse.

READย  Instagram Video Downloader: Instagram-video's opslaan op mobiele telefoon en laptop met online downloader-apps en -hulpmiddelen

de Indrukken Over de uitvoering van de game bij Meristation werd benadrukt: โ€œWe zijn er duidelijk over dat Final Fantasy VII Rebirth een van de geweldige games van 2024 gaat worden.โ€ De nieuwe omgeving van de game kan vanaf het begin worden opgemerkt, waarbij wordt opgemerkt dat โ€œhoewel de remake zich afspeelt in redelijk gesloten omgevingen, het vervolg open locaties en vrijere verkenning omvat.โ€ Bovendien is Square Enix erin geslaagd de perfecte balans te creรซren tussen strategische focus en actie. In tegenstelling tot Final Fantasy VI, dat commandoโ€™s wegliet, moedigt deze herinterpretatie van het klassieke spel pauzes aan, ook al spelen gevechten zich af tussen uitbarstingen van licht, magie en snelle bewegingen.โ€.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *