Final Fantasy XIII, uitgebracht in 2015, is aangepast op Steam

verlichting keert terug

foto: Verlichting keert terug: Final Fantasy XIII

De derde wedstrijd in Final Fantasy XIII verdrievoudigen, Lightning Return: Final Fantasy XIIIHet werd voor het eerst uitgebracht op pc in 2015. Dat was zes jaar geleden, dus het is geweldig/interessant om te zien De game heeft zojuist een officiële patch ontvangen.

uitgebracht in juli 12, bijwerken”Er is een probleem opgelost waarbij Lightning-audio niet werd afgespeeld in sommige scènes. “Wat volgens mij al een tijdje een probleem is? Misschien sinds 2015? Of in ieder geval sinds de laatste keer dat de game werd gepatcht, wat 2016 lijkt te zijn geweest?

Je vraagt ​​je af, waarom zou je de moeite nemen om nu, in 2021, zo’n oud spel te debuggen, wanneer de basis voor dit spel uit het spel is of naar voren wordt geschoven?

Misschien is het antwoord het feit dat een bestand Final Fantasy XIII VerdrievoudigenEn de wie heeft Zijn komst is aangekondigd naar Microsoft .gamekont sindsdien 2019Eindelijk, in de nabije toekomst onderweg, en dat als de game moest worden bijgewerkt om op modernere besturingssystemen te draaien (onthoud dat Windows 8 in 2015 nog steeds het dominante platform was) Daarom kunnen ze ook de Steam-versie updaten.

Wat laat zien, laat dit misschien nu vallen Square Enix heeft het een en ander geleerd afstand juk: automatisch RampWaar was de notoir kapotte Steam-versie? Ze zijn aangepast aan het spel Pezel editie. DrHoewel aangekondigd in april, deze update Ze zijn nog niet vrijgelaten.

Even if you aren’t a Game Pass subscriber, and have any of the Final Fantasy XIII games on Steam, there are worse things to do at the moment than reinstall your freshly-updated copies and get back into them, partially because Er is een argument dat games Jij hebt Het veroudert in sommige opzichten behoorlijk goed, Maar Zeker nu je de aanpassingen hebt Op zoek naar 2021 veel meer dan 2015.

READ  Summer Games Done Quick 2020 haalt $ 2,3 miljoen op voor Artsen Zonder Grenzen
Written By
More from Aubrey Mason

Gerucht: zou dit huis een hint kunnen zijn voor de nieuwe dorpelingen bij Animal Crossing: New Horizons?

je bent welkom binnen Animal Crossing: New Horizons fandom, waar mensen zo...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *