Fire Emblem Engage’s Nintendo NYC-lancering voelde fantastisch teleurstellend

Fire Emblem Engage’s Nintendo NYC-lancering voelde fantastisch teleurstellend

Afgezien van menselijke elementen begon de rij te bewegen, terwijl het personeel mensen in groepjes van ongeveer tien tegelijk binnenliet. Ik begin opgewonden te raken en ik kon niet wachten om te zien wat de winkel had voorbereid voor het enigszins verdeeldheid zaaiende rode en blauwe karakterontwerp van Fire Emblem Engage. Dus terwijl ik nonchalant naar de ingang scrolde om de winkel binnen te gaan, was ik enigszins ontzet door het volledige gebrek aan Fire Emblem dat te zien was.

Foto: James Milkie/Nintendo Live

Na te zijn doodgeslagen door het Fire Emblem-personage in de DLC Smash Bros. Jarenlang zou je denken dat een Engage-lancering een banner of stand zou bevatten, maar de lancering van vrijdag was teleurstellend abstract. Natuurlijk, alle handelsmerken van Pokémon Scarlet/Violet kosten een aardige cent, dus je hoeft ze niet te negeren, maar er waren nergens Engage-schermen te vinden, behalve één kiosk die het spel laat zien, wanneer het spel inactief is op het slagveld kaart, is geen bijzonder aantrekkelijk horloge. Bovendien werden er, in tegenstelling tot de afgelopen zes evenementen, geen posters, posters of magneten getoond voor early adopters.

Fire Emblem Engage NYC-lancering
Foto: James Milkie/Nintendo Live

Dus, zonder Engage-gerelateerde merchandise of promotiemateriaal om ons te vermaken, praatten we met enkele Fire Emblem-fans in de rij over wat hen op een vrijdagochtend in de winter New York City uit bed bracht om in de rij te staan ​​om Fire Emblem te bemachtigen .

NL: Hoi, hoe heet je?

“Winston”.

Waarom ging je vanmorgen in de rij staan ​​voor Fire Emblem Engage?

READ  Blacklist International en AP.Bren beginnen met spelertransfers voor MPL PH S12

“Ik ben een Fire Emblem-fan sinds Awakening. Ik bezoek New York – ik woonde hier vroeger – het is de eerste keer dat ik terug ben sinds [Nintendo NYC] Het was Nintendo World, dus ik dacht dat de release van Fire Emblem Engage een goed moment was en ik heb spannende dingen over deze game gehoord.”

Krijg je de reguliere editie of de goddelijke editie?

“Ik krijg de goddelijke editie.”

Ben je als Fire Emblem-fan blij met de hoeveelheid ondersteuning die deze serie de laatste tijd krijgt?

‘Dat ben ik, vooral sinds ik dat heb gehoord [at the time] Het ontwaken kan haar laatste oplossing zijn. Ik denk slim [Systems] Ik had niet verwacht dat ze zou ontploffen na het ontwaken – wat me ertoe aanzette om eraan deel te nemen – dus ik ben blij dat ze erachter is gekomen wat er is gebeurd, ook al [Smash Bros. fans] Je zou kunnen denken dat het te veel is. Ik ben hier voor.”


NL: Goedemorgen. Kunt u ons uw naam vertellen?

Ellie.

Fire Emblem Engage NYC-lancering
Mijn God, echt… Foto: James Milkie/Nintendo Live

Waarom stapte je om 8:00 uur uit bed om in de rij te staan ​​bij Nintendo NYC?

Aangezien pre-orders in de winkel uitverkocht zijn, is dit de enige – wie het eerst komt, het eerst maalt – optie voor mij om specifiek de Divine Edition te krijgen.Natuurlijk ook de nieuwe amiibo [holds up a Marth amiibo]. “

[points at Eli’s Amiibo] Is dit geen heruitgave?

Het is eigenlijk mijn eerste Fire Emblem-amiibo.

Wat vind je van de opkomst van Fire Emblem als Nintendo’s paradepaardje?

READ  Acht nieuwe games voor Stadia deze week

“Ik verdenk [the franchise] Het viel een beetje tegen als het ging om Fire Emblem Radiant Dawn en met Ike, maar ik denk dat er meer spelers en nieuwe spelers zijn binnengekomen vanwege Awakening, dan Fates, Echoes en Three Houses. Fire Emblem is nu populairder, net als Mario en Pokémon. Pokémon zijn duidelijk populairder, maar Fire Emblem wint aan populariteit dankzij de DLC voor Smash Bros. Ultimate. “


Dus ongeacht of Nintendo NYC bij elke lancering gelijkelijk de rode loper uitrolt, fans hebben nog steeds veel liefde voor het strategiespel van Nintendo. Als Intelligent Systems en Nintendo nu maar zoveel energie konden steken in hun andere strategische franchise, geavanceerde oorlogenFans van het strategiespel zullen keuze te over hebben.

Fire Emblem Engage NYC-lancering
Ze zetten ook deze tassen – Foto: James Milkie/Nintendo Live

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *