FISU23 Spelen Schema .Ontsluierd Nieuws, sport, banen

Gouverneur Kathy Hochhol spreekt vrijdag op een persconferentie op het Mount Van Hoffenberg Olympisch Sportcomplex in Lake Placid. (Bedrijfsafbeelding – Lauren Yates)

LAKE PLACID – Gouverneur Kathy Hochhol bezocht vrijdag het Olympisch Sportcomplex op de berg Van Hoevenburg om het schema aan te kondigen en de kaartverkoop voor de FISU 2023 World University Games te starten, om het nieuwe medailleontwerp van het evenement te demonstreren en om aan te kondigen dat ESPN de games zal uitzenden.

De World University Games, die op 12 januari 2023 beginnen, zijn over minder dan zes maanden. Hochul heeft aangekondigd dat de kaartverkoop voor de games op 1 september van start gaat en het officiële schema voor de games is nu online beschikbaar op https://tinyurl.com/bd9h2zru. ESPN zal de games op tv uitzenden en Hochul zei dat de sportmedia-outlet zal zijn “Een enorm megaplatform om de talenten van deze atleten overal te laten zien.”

Hochhol presenteerde ook het definitieve ontwerp voor de medailles die volgend jaar op de Spelen zullen worden uitgereikt aan de winnende atleten. Het duurzame ontwerp is voorzien van een glazen inzetstuk gemaakt van gerecycled glas afkomstig uit Potsdam.

Hochul zei dat ze naar Lake Placid kwam toen ze de plaatsvervangend gouverneur was om het idee te promoten dat het dorp de locatie zou moeten zijn van een aanstaande World University Games. Ze loofde voormalig staatsenator Betty Little, nu een bestuurslid van de Olympische Regionale Ontwikkelingsautoriteit van de staat die het evenement van vrijdag bijwoonde, voor het helpen overtuigen van de selectiecommissie van de Spelen om de spelen hier te houden.

READ  Ubisoft verkoopt nu Assassin's Creed Valhalla XP-boosts

“We laten ze niet de kamer uit totdat ze ja hebben gezegd,” zei Hochul.

De wedstrijden van volgend jaar zullen de eerste zijn die in de Verenigde Staten worden gehouden sinds 1993, toen Buffalo het evenement organiseerde.

Hochul sprak ook over de mogelijke economische impact van de games op het lokale bedrijfsleven. Ze zei dat er meer dan $ 250 miljoen aan verwachte inkomsten voor de lokale economie was tijdens de Spelen, maar ze dacht dat er meer zou kunnen komen. Ze voegde eraan toe dat toerisme tijdens de Spelen een impact kan hebben “dubbel effect” op de lokale economie.

“Als mensen ervaren wat ze gaan krijgen als ze hier komen, willen ze terugkomen. Ze zullen hun families keer op keer terugbrengen, dus deze (games) zullen een enorme economische impact hebben”, Ze zei.

Hochul heeft ook meer dan $ 500 miljoen aan overheidsfinanciering gepromoot voor upgrades van lokale sportlocaties die worden beheerd door ORDA, en prees hen voor “wereldwijd” Gezondheidszorg hier – waarvan ze zei dat ze uit de eerste hand leed nadat ze haar pols en ribben had gebroken tijdens haar Mount Whiteface ski-avontuur in 2015.

“Dit was mijn eerste jaar als vice-gouverneur – ik wist niet dat het zo gevaarlijk was,” Ze zei.

In haar slotopmerkingen citeerde Hoechul de beroemde woorden van Olympisch coach Herb Brooks aan het Amerikaanse Olympische hockeyteam voordat ze in de historische 1980 tegenover de Sovjet-Unie stond. “Wonder op het ijs” Spel – “Grote momenten worden geboren uit grote kansen.”

“Dat is precies wat ons te wachten staat”, zei Hochul vrijdag. “Laten we dit prachtige moment aangrijpen, laten we dit prachtige deel van ons land, onze staat benadrukken. (Het is) een bron van grote trots voor ons allemaal, maar vooral voor mij als heerser, die verliefd is geworden op dit regio keer op keer.”

READ  Richa Chadha maakt haar Twitter-account 'privé'

Lokale en staatsfunctionarissen woonden het evenement van vrijdag bij, en ORDA-CEO Mike Pratt, Village Mayor Art Devlin, Ashley Walden, CEO van de Northern Adirondack Sports Council en ORDA-voorzitter Joe Martins legden verklaringen af ​​waarin ze hun geluk en dankbaarheid uitten voor het houden van de Spelen van het jaar. Lake Placid. De spelen werden eerder gehouden in Lake Placid in 1972.

Het laatste nieuws van vandaag en meer in je inboxMore from Madison Garrett
Red Sox vs Astros Resultaat: Live ALCS Game 5-updates, Channel Like Boston, Houston Find Series-functie
Het perfecte Framber Valdez-uitje eindigde met een scherp nummer van Raphael Devers....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *