Flashback 2 arriveert op 16 november op Xbox, PlayStation, Switch en pc

Flashback 2 arriveert op 16 november op Xbox, PlayStation, Switch en pc

Flashback 2, het vervolg op de klassieke 16-bits sci-fi-platformgame van Delphine Software, heeft nu een releasedatum en wordt op 16 november gelanceerd voor PlayStation, Xbox, Switch en pc. En om het nieuws te vieren, deelde ontwikkelaar Microids een nieuwe kijk op de game in actie, dit keer met de uitgestrekte metropool New Washington.

De originele flashback-film, For Those Unfamiliar, werd uitgebracht in 1992 en bracht de 22e-eeuwse avonturen in kaart van agent Conrad B. Hart op het spoor van vormveranderende buitenaardse wezens die de menselijke samenleving probeerden te infiltreren. Flashback 2 – eerder alleen bevestigd voor een iets meer duistere “november” -release voorafgaand aan de aankondiging van vandaag – ziet de terugkeer van Conrad B. Hart terwijl hij opnieuw zoekt naar zijn vriend Ian.

De meest voor de hand liggende verschuiving van Flashback 2 ten opzichte van zijn voorganger is de verschuiving naar nieuwe 3D-personages en -omgevingen – de eerste game gebruikte verbazingwekkende gespreide animaties voor krachtige zijwaarts scrollende actie – waardoor Microids meer bewegingsvrijheid konden bieden, met Hart nu in staat om te bewegen maar niet alleen links en rechts echter vooruit en achteruit.

De nieuwe trailer van Flashback 2 speelt zich af in Washington.

Flashback 2 — dat een deel van het originele game-ontwikkelingsteam samenbrengt, waaronder maker Paul Cuisset, ontwerper Thierry Perreau en componist Raphaël Gesqua — belooft een mix van “actie, gevechten, platformactie en verkenning”. Een deel daarvan is te zien in de nieuwste trailer, die de futuristische megasteden van het nieuwe Washington laat zien.

En als dat je honger naar wat nostalgische platformactie aanwakkert, is Flashback 2 beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch en pc wanneer het op 16 november wordt gelanceerd.

READ  Ondersteuning voor toetsenbord en muis is beschikbaar voor de Xbox Cloud-gamingservice van Microsoft

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *