Flero Games start wereldwijde pre-registratie voor zijn Mobile Hero Collecting RPG ‘Goddess Kiss: OVE’

OVE

Het bedrijf voor mobiele games, Flero Games (Ho-Dae Lee, de CEO), heeft aangekondigd dat het bedrijf is begonnen met pre-registratie voor de nieuwe held die RPG ‘Goddess Kiss: OVE’ verzamelt, die op 24 augustus is ontwikkeld door zijn dochteronderneming DBROS.

OVE speelt zich af in de wereld na de grote oorlog tussen het keizerlijke leger en het REAP-leger, het hoofdverhaal van zijn vorige versie ‘Goddess Kiss’. Je kunt de details van het personage, in-game play-video en evenementen op de officiële website bekijken. Wereldwijde pre-registratie voor ‘Goddess Kiss: OVE’ is sinds 24 augustus beschikbaar in de App Store en Google Play.

Er zijn exclusieve beloningen voor spelers die zich vooraf registreren. Iedereen die zich vooraf registreert, kan 4-sterren ‘Amica’ krijgen. Bovendien zullen er meer beloningen (max. 4.000 diamanten) worden uitgereikt op basis van het aantal mensen dat zich vooraf registreert tijdens de campagneperiode.

“Met verbeterde graphics, gamekwaliteit en systemen van de hoogste kwaliteit, zal OVE de kusscène en karakters van het origineel behouden. De game vervult het enorme potentieel van de originele game ”, zegt Munha Song, projectleider van Flero Games. Ook zei hij: ‘We hebben een aantal pre-registratiebeloningen voorbereid met personages en items om het spel verder te spelen. Dus we hopen dat jullie, onze fans, zich zullen registreren en daarna van ons spel zullen genieten. “

Om de pre-registratie te vieren, zal Flero Games twee officiële trailers uitbrengen voor ‘OVE’. De eerste toont het dagelijkse leven van OVE met het hoofdthema – ‘Believe in you’. De tweede beschrijft het wereldbeeld en de verhalen van elk hoofdpersonage. Je kunt de video’s bekijken op hun merkpagina en op het officiële YouTube-kanaal van ‘OVE’. Bekijk meer informatie over ‘OVE’ en wereldwijde pre-registratie op hun officiële Facebook.

READ  Deze korte animatiefilm van Clash of Clans is een eerste stap naar een groter fantasie-universum

■ Merkpagina: https://goddesskissove.flerogames.com/#1

■ Officiële Facebook: https://www.facebook.com/GoddessKissOVE

■ Officiële YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBBq-z-Sc8hraZqwdyNdlKA?view_as=subscriber

Deel een artikel op sociale media of e-mail:

Written By
More from Vanessa Hale

Games with Gold Nieuws van november 2020 en verrassingsupdate voor gratis proefversie van Xbox Live-games | Gamen | Vermaak

Microsoft zal deze week zijn volledige Games with Gold-plannen voor november aankondigen,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *