Florida Joker is eindelijk gestopt met het aanklagen van Rockstar wegens GTA 6 en wil in plaats daarvan $ 50.000 en een baan

Florida Joker is eindelijk gestopt met het aanklagen van Rockstar wegens GTA 6 en wil in plaats daarvan $ 50.000 en een baan
Jos Taylor

De 'Florida Joker' heeft nu onthuld dat hij Rockstar Games niet meer aanklaagt vanwege zijn gelijkenis in Grand Theft Auto 6, maar heeft beweerd dat hij de stemacteur wil zijn.

Sinds een parodieversie van hemzelf verscheen in de GTA 6-trailer op 4 december 2023, valt de Florida Joker voortdurend Rockstar en Take-Two Interactive aan.

Of het nu gaat om de verschillende claims om hen aan te klagen, een 'laatste waarschuwing' te geven, $ 10 miljoen te eisen en zelfs te dreigen de hacker achter de GTA 6-lekken uit de gevangenis te bevrijden.

Artikel gaat verder na advertentie

Nu heeft de virale sensatie, wiens echte naam Lawrence Sullivan is, eindelijk onthuld dat ze ontwikkelaars niet meer aanklagen. In plaats daarvan vroeg hij om het personage uit te spreken en het spel te promoten, en om minstens $ 50.000 te ontvangen.

Florida Joker stopt eindelijk met het aanklagen van Rockstar wegens GTA 6

In een lange clip die op zijn TikTok werd gedeeld, kwam de voormalige veroordeelde crimineel opnieuw uit de bush tevoorschijn om een ​​update te geven over zijn standpunt over de situatie.

De ondertekening van de dexerto Gratis en krijg:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

“GTA, Rockstar, Take-Two, we moeten praten. Ik klaag jullie niet allemaal meer aan, ik klaag jullie niet allemaal aan, maar jullie zijn nog steeds uit je klote klompjes. Het zijn twee hele maanden geleden,” Florida Joker verklaard.

“Jullie hebben nog geen contact met mij opgenomen, en jullie hebben mij nog steeds geen direct bericht gestuurd. Laten we doen wat goed is, mij neerschieten als vijftigduizend of honderdduizend, en laat mij het personage uitspreken.” verklaarde ook dat hij “het spel wil promoten en naar elke Comedy-conventie wil gaan, meet and greet, laten we gaan man.”

Hij sloot af met de woorden: “Ik maak het spel relevanter, mensen willen het spelen, en ik ben de reden waarom dit spel momenteel zo gehyped is.”

Artikel gaat verder na advertentie

GTA 6 staat gepland voor release in 2025 en Rockstar heeft officieel bevestigd dat het zal verschijnen op consoles van de huidige generatie, zoals de PS5 en Xbox Series X/S. Het is niet bekend welke rol de Florida Joker-lookalike bij de release in de game zal spelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *