Fly For Fun is terug als een niet-downloadbare MMORPG met verbeterde graphics

Fly For Fun, beter bekend als FLYFF, werd eerder dit jaar opnieuw gelanceerd als een browser voor meerdere platforms zonder downloads. We hebben de lancering in mei besproken en de game is goed begonnen. Het heeft meer dan 800.000 spelers per maand na de release besmet en blijft stilletjes inhoud toevoegen.

Hoewel er bijna tien jaar geleden een grote druk was om client-gebaseerde MMO’s naar browsers te porten met Runes of Magic die de verhuizing aankondigde (die sindsdien is mislukt), lijkt Fly For Fun dit redelijk goed te hebben gedaan. In feite is het interessant Hoe soepel de ervaring is. Spelers kunnen met letterlijk één klik in de wereld van Flyff springen zonder zich te hoeven registreren (via gastaccounts die later voor bewaring kunnen worden geregistreerd). Serieus – bekijk het zelf hier.

Hoewel ik Flyff niet echt een geweldige game vind, is het ongelooflijk slim om de game toegankelijk te maken via pc, mobiel of elk ander apparaat met een browser. We hebben altijd 3D-browsergames gehad, maar we zien zelden dat de huidige MMORPG browsergebaseerd wordt zonder duidelijke problemen. Het spel werkt erg goed. In feite werkt het beter dan de originele clientversie. Ik zou graag zien dat meer games de technologie achter Flyff gebruiken, omdat het veel van de oudere MMO’s nieuw leven in zou kunnen blazen.

flyff universum zomer 2022 roadmap voor ontwikkeling

READ  Download de nieuwe en verbeterde Storm Tracker 13 mobiele app
Written By
More from Eda Greene
Apple brengt Swift Playgrounds 4.1 uit voor Mac en iPad [Download]
Apple heeft Swift Playgrounds 4.1 voor macOS en iPadOS uitgebracht met nieuwe...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *