Fortnite Audio werkt niet: geen geluid op Xbox Fix

Sommige spelers hebben problemen gemeld met het niet werken van het geluid Het is een elektronisch spel op Xbox. Sommigen zeggen dat ze geen audio hebben, terwijl anderen problemen hebben met lag, drop-outs of pop-up. Klachten over deze geluidsstoring zijn wijdverbreid genoeg om aan te nemen dat de laatste update het probleem heeft veroorzaakt. Gelukkig is er een oplossing die voor sommigen kan werken.

Hoe Fortnite-audio te repareren die niet werkt op Xbox

Sommige van degenen die problemen hebben met geen geluid op Xbox One of Xbox Series X | S heeft het opgelost door het spel opnieuw te starten. Helaas worden niet alle problemen met audiovertraging, ploffen of audio-onderbreking opgelost door deze eenvoudige oplossing. Het lijkt een oorzaak te zijn voor veel spelers in de nieuwste update, wat betekent dat Epic een patch of hotfix zal moeten uitbrengen om het probleem op te lossen voor een permanente oplossing.

Als het opnieuw opstarten van de game echter niet werkt, zijn er enkele algemene oplossingen die spelers kunnen proberen om het geluid in Fortnite te herstellen:

  • Start de console opnieuw.
  • Controleer de instellingen van de AV-receiver.
  • Zorg ervoor dat de headset correct is geconfigureerd.
  • Niet draad.

Herstart de console

Veel problemen kunnen worden opgelost door de Xbox-console opnieuw in te stellen. Soms crashen dingen gewoon en kan het probleem worden opgelost door de console opnieuw op te starten.

Controleer de instellingen van de AV-receiver

Er zijn twee manieren om een ​​Xbox op een A/V-ontvanger aan te sluiten.Degenen die de console rechtstreeks op hun ontvanger hebben aangesloten, zullen waarschijnlijk geen problemen hebben. Degenen die een console op hun tv hebben aangesloten, kunnen echter merken dat ARC soms niet goed werkt. Probeer tv-luidsprekers om dit probleem op te lossen. Als dit lukt, moeten gebruikers mogelijk de ARC-instellingen op de tv controleren of hun ontvanger resetten.

READ  Microsoft Flight Simulator voor Xbox Series X heeft | S Tot 63 verbeterde luchthavens bij de lancering, afhankelijk van de versie

Zorg ervoor dat de headset correct is geconfigureerd.

Degenen die een headset gebruiken, willen er zeker van zijn dat deze is aangesloten en correct is ingeschakeld.

Niet draad.

Het is zeldzaam, maar soms werken de HDMI-draden niet meer. Op zijn weg naar buiten kan de draad video weergeven, maar geen audio. Een snelle manier om ervoor te zorgen dat de gebruiker een goede verbinding heeft, is door de HDMI-kabels te vervangen.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Game Pass: nieuwe games onthuld voor januari 2022
Xbox Game Pass is de veelgeprezen online abonnementsservice van Microsoft waarmee Xbox-gebruikers...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *