Fortnite breidt Guile’s haar uit en maakt Cammy gezinsvriendelijk

Cammy en Guile van Street Fighter zijn twee van de meest geliefde personages uit de serie, en nadat Ryu en Chun-Li hun weg naar Fortnite hadden gevonden, was het niet meer dan normaal dat deze twee in de volgende cross-royale strijd zouden springen. De vriendelijke ontwerpen van Fortnite zullen zeker wat aandacht trekken.

Het haar van Guile is intens in deze Fortnite-huid, net als zijn stalen blik. De standaardoutfit heeft een klassieke uitstraling en er is een alternatieve optie die het de uitstraling van een strandbodybuilder geeft. Cami is hier bescheidener, met leggings en leggings die net iets minder onthullend zijn – strings zijn waarschijnlijk tactisch minder effectief in een vuurgevecht dan in een straatgevecht, ik weet het niet. Haar alternatieve outfit plaatst haar in een camouflagebroek en een tactisch jasje.

Beide varianten zijn beschikbaar in de Item Shop op 7 augustus om 17.00 uur PDT / 20.00 uur EST, of 8 augustus om 1 uur GMT. Je krijgt de kans om de Cammy-outfit vroeg te krijgen met de Cammy Cup op 5 augustus – je kunt details over het toernooi vinden op officiële site.

Laat Guile’s blik in je ziel branden.

Weet waar je moet tikken voor meer vechtgames of battle royale-games.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Fortnite breidt Guile’s haar uit en maakt Cammy gezinsvriendelijk”, “type”: “news”, “category”: “fortnite”}”, “user ” “: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Epic Games”, “genre”: “Survival”, “title”: “Fortnite”, “genres”:[“Survival”,”Free to Play”,”esports”]}}}}

READ  505 Games kondigt aan dat de jachttitel Open Country naar de pc komt
Written By
More from Max Mcgee
Langzame start met kosten Panthers in Series Conquest with Computer
Plaats: High Point, North Carolina (Williard Stadium)kalender: Presbyterian 11, High Point 4W:...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *