Fortnite is terug op iPhone en iPad (hier is hoe)

Fortnite is terug op iPhone en iPad (hier is hoe)

Het heeft even geduurd, maar Fortnite is eindelijk te spelen op iPhone en iPad. ik belde Het laat je zien hoe je terug kunt gaan naar de oude manier in dit populaire spel.

Lees verder na de aankondiging.

Fortnite kan weer worden gespeeld op iPhone en iPad

Het heeft even geduurd, maar spelers kunnen nu weer Fortnite spelen op iPhone en iPad. Het is echter niet zo eenvoudig als het downloaden van een app uit de App Store. Fortnite is nog steeds niet beschikbaar in de Apple Store.

Om Fortnite op je iPhone of iPad te spelen, heb je een abonnement op GeForce NOW nodig. Dit is een streamingdienst waarmee je games kunt spelen op elke smartphone, tablet, laptop, Mac of pc. Hiervoor heb je een stabiele internetverbinding nodig, anders werkt het niet.

GeForce NOW heeft een gratis versie, waarmee je 1 uur gamesessies kunt spelen. Wil je Fortnite langer achter elkaar spelen? Dan moet je een abonnement nemen van € 9,99 per maand (of € 49,99 per 6 maanden).

GeForce NOW op iPhone en iPad kan alleen worden gestart via de browser (bijvoorbeeld Safari). Dit vanwege de regels van de App Store. Hoe je dat doet lees je hieronder.

Speel Fortnite NU op iPhone en iPad met GeForce

  1. Blader naar de website van . GeForce nuik
  2. druk op de deelknop (dit is het vakje met de pijl);
  3. Scroll naar beneden, tik op “Toevoegen aan startscherm” en “Toevoegen”;
  4. Tik op het nieuw verschenen GeForce NOW-pictogram op je startscherm;
  5. Klik op “Akkoord en doorgaan”;
  6. Klik op “Inloggen” en maak een GeForce NOW-account aan als je er nog geen hebt;
  7. Log in met je account, kies Fortnite en klik op Spelen.
READ  Windows 11 heeft mogelijk deze coole Android-functie

Speel Fortnite met Game Pass Ultimate

Er is nog een andere manier om Fortnite op iPhone en iPad te spelen. Microsoft heeft ook een streamingdienst waar je gebruik van kunt maken. Voor cloudgames via Microsoft is een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement vereist. Naast Fortnite krijg je ook onbeperkte toegang tot meer dan 100 games op pc, consoles en mobiele apparaten.

iPhone-cloudgames

Blader naar. De browser op je iPhone gebruiken Xbox cloud-website en maak een account aan. Xbox Game Pass Ultimate kost € 12,99 per maand, maar je kunt de service een maand proberen voor € 1. Log dan in met je account en volg de stappen.

Waarom is Fortnite uit de App Store verdwenen?

In 2020 introduceerde Epic Games zijn betalingssysteem in het populaire spel Fortnite. Dit deden ze om de verplichte commissie van 30 procent op in-app aankopen, zoals een nieuwe outfit voor je Fortnite-pop, te vermijden. Dit was in strijd met de regels van de App Store die het spel verwijderde.

Fortnite GeForce NU voor iPhone

Daarna spande Epic een rechtszaak aan tegen Apple. Epic Games beschuldigt Apple onder meer van monopolistisch gedrag. De rechter gaf toen aan dat de game mogelijk nog verbannen wordt, maar dat Apple het account van de Epic Games-ontwikkelaar niet mag verwijderen. De belangrijke Unreal Engine die aan dit account is gekoppeld, wordt door veel games in de App Store gebruikt.

Na al die jaren staan ​​Epic Games en Apple nog steeds op gespannen voet. Gelukkig is er nu een manier voor spelers om Fortnite weer op iPhone en iPad te spelen!

READ  Na melding in CoronaMelder testen zonder klachten

Op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Schrijf u dan in voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download bovendien een bestand gratis iphoned-app En houd onze website in de gaten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *