Fortnite nieuw lek prikkelt OG-spelers

nieuw Het is een elektronisch spel Het lek van seizoen 6 suggereert dat de langverwachte skin binnenkort naar de Item Shop komt, en die skin zou OG-spelers tevreden moeten stellen, of meer specifiek, degenen die voorafgaand aan Chapter 2 waren tijdens seizoen 5 en seizoen 6. Prominente update Het is een elektronisch spel Dataminer ontdekte onlangs een update van de “KevinCouture” skin, die natuurlijk een kubusvormige skin is gebaseerd op Kevin the Cube uit seizoen 5, seizoen 6 en seizoen 10.

Wat betreft Twitter: de datagent – “Mang0e” – onthulde dat Epic Games de skin had bijgewerkt met de belangrijkste update van het spel, of meer specifiek: het heeft het bijgewerkt met nieuw “AirGlow” -materiaal, wat dat ook mag betekenen.

Wat betreft de skin zelf, we hebben geen idee hoe het eruit ziet, maar het staat al maanden in de bestanden en dit was de eerste update sinds een tijdje. Velen beginnen zich af te vragen of de skin is verlaten, maar het lijkt erop dat Epic Games er in sommige vaardigheden nog steeds aan werkt.

Op het moment van publicatie valt nog te bezien wat deze skin zal bedenken, maar je zou aannemen dat deze op een bepaald moment in seizoen 6 of seizoen 7 zal verschijnen, hoogstwaarschijnlijk via de Item Shop, waarbij de laatste de meest waarschijnlijke is. momenteel vanwege het thema van dit seizoen.

Wat Epic Games betreft, hoewel ze duidelijk hard aan het werk zijn, hebben ze tot nu toe geweigerd hun bestaan ​​of enige lekken daarover te erkennen. Als het echter om de een of andere reden dit patroon van stilte doorbreekt, zullen we het artikel bijwerken met alles wat het zegt over de huid of dit specifieke lek.

Het is een elektronisch spel Gratis beschikbaar op pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch en mobiele apparaten. Klik op voor meer informatie over het populaire en gratis Battle Royale-spel Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

READ  Dakloze man bouwt kampement voor New School-gebouw
Written By
More from Aubrey Mason

DOJ-strijdbevel dat journalisten beschermt tijdens protesten in Portland

Het ministerie van Justitie wil het bevel van een rechter opheffen dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *