Fortnite release-tijd 15.30 is bevestigd, samen met Chug Cannon en Burst Quad Launcher

We hebben nog meer dan een maand te gaan in Fortnite Chapter 2, seizoen 5, en er komt nog meer aan voordat seizoen 6 van start gaat. Epic bevestigde de exacte releasedatum van Fortnite om 15.30 uur en gaf ongewoon een voorproefje van wat je van de update kunt verwachten, inclusief een nieuwe LTM, enkele nieuwe rare elementen en extra Creative Mode-opties.

De downtime voor de Fortnite-update 15.30 begint op 2 februari om 1:00 PDT / 4:00 EST / 9:00 GMT, dus je kunt ernaar uitkijken om heel vroeg in de ochtend in deze nieuwe inhoud te duiken. Meestal duurt de downtime van deze updates in het midden van het seizoen niet lang, maar u krijgt wel de kans om nieuwe bestanden te downloaden.

Een nieuwsbrief bevestigt dat twee nieuwe exotische items in deze update de Burst Quad Launcher en Chug Cannon zullen zijn. De eerste lijkt een variant te zijn van een eerder gelanceerde quad-launcher. Chug Cannon lijkt een vergelijkbare rol te vervullen als Bandage Bazooka als een langeafstandshersteloptie.

De update bevat ook Mando’s Bounty LTM en Creative New Devices and Options.

De releasedatum van Fortnite Chapter 2 Seizoen 6 nadert, dus je kunt deze link volgen voor meer informatie over wat je kunt verwachten.

READ  Elke Xbox Game Pass-game vertrekt zeer binnenkort
Written By
More from Max Mcgee

A Monster’s Expedition verdient een plaats naast de groten van het puzzelspel

GOTY 2020 (Afbeelding tegoed: toekomst) Naast ons team geselecteerd Uitreiking van Game...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *