Fortnite voegt mogelijk binnenkort een controversiële gameplay-monteur toe

Maandenlang, door lekken, Het is een elektronisch spel Gamers op Nintendo Switch, pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en mobiele apparaten hebben gehoord over een nieuwe gameplay-monteur die controverse heeft veroorzaakt in het proces, omdat het een vrij belangrijke toevoeging is die aanzienlijk kan de huidige definitie van het spel wijzigen. Snel vooruit, en nu lijkt het erop dat deze lekken zijn bevestigd door nieuw promotiemateriaal voor de game van Epic Games zelf.

Meer specifiek, de nieuwe afbeelding hieronder wekt niet alleen nieuwe interesse en komt vermoedelijk volgend seizoen in de game, maar die fout wordt alleen maar toegevoegd aan de game. De afbeelding bevestigt niet dat dit is wat er gebeurt, maar een van de personages glijdt uit, wat ongebruikelijk is voor het marketingmateriaal van de game, wat ongebruikelijk is omdat de slip niet in het spel is.

Hieronder kun je de bovenstaande afbeelding zelf bekijken, met dank aan Epic Games en Het is een elektronisch spel Insider, leaker en maker van inhoud, HypeX:

Voor nu, neem alles hier voor wat het is, dat wil zeggen, onthoud dat dit allemaal speculatie is. Hoewel het een redelijke speculatie is, verandert dit niets aan het feit dat alles hier onofficieel is. Ondertussen, als de getrokken speculaties en conclusies kloppen – wat ze waarschijnlijk zijn, omdat ze worden ondersteund door datalekken – zijn ze ook aan verandering onderhevig.

Het is een elektronisch spel Beschikbaar voor Nintendo Switch, mobiele apparaten, pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X. Voor meer berichtgeving over de populaire en gratis te spelen Battle Royale-game – inclusief al het laatste nieuws, de nieuwste Geruchten, lekken en de laatste gissingen – klik Hier.

Zoals altijd, voel je vrij om een ​​paar opmerkingen achter te laten om ons te laten weten wat je denkt of, als alternatief, me op Twitter te sturen MustafaHosny Oh God, Amen Om over games te praten. Denk je dat Epic Games een schuiffunctie moet toevoegen aan? Het is een elektronisch spel?

READ  PlayStation VR-volgcontroller voor Sony PS5-gameconsole
Written By
More from Aubrey Mason
De beste pc-games van 2020: de resultaten! | Bijzonder
2020 loopt ten einde, dus ook Gamer.nl maakt de balans op. Dit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *