Fortnite’s Chapter 2 seizoen 4 Marvel filmische en Battle Pass-trailer

Fortnite‘s nieuwe seizoen is eindelijk gearriveerd en na een week van komische prequel-teasers hebben we daar eindelijk een bevestiging van seizoen 4 gaat helemaal over het brengen van het Marvel Universum naar de Fortnite eiland, dankzij de eerste trailer van het seizoen. De trailer viel donderdag om 2 uur ET, op hetzelfde moment dat de game begon met onderhoud voor de eerste patch van het seizoen.

De trailer opent met korte fragmenten van helden als Iron Man, She-Hulk en Wolverine terwijl ze van hun werelden naar de Fortnite eiland. Elk van deze kleine scènes bevat een indrukwekkende actie, in een iets realistischere stijl dan we hebben gezien vorige Fortnite cinematics.

Uiteindelijk, zodra alle verschillende Marvel-helden en schurken arriveren, zien we de volledige line-up, waaronder: Iron Man, Thor, She-Hulk, Groot, Wolverine, Mystique, Storm en Doctor Doom.

De Marvel-personages nemen het op tegen enkele van Fortnite‘s meest iconische personages, voordat Thor tussen de twee partijen in stapt en onthult dat hij Marvel’s beste naar het eiland heeft geroepen om het te helpen verdedigen tegen Galactus, de verslinder van werelden, op weg vanuit de diepste uithoeken van de ruimte.

Naast de filmische trailer heeft Epic ook de trailer uitgebracht voor Fortnite‘s nieuwe Chapter 2 seizoen 4 battle pass. Thor introduceert elk van de personages en we zien ze rondrennen in de Fortnite map, wat suggereert dat ze allemaal zullen verschijnen als ontgrendelbare outfits in de Battle Pass van dit seizoen.

Hoewel de trailer zeker een paar hints heeft over wat er in de Battle Pass van dit seizoen zal zitten, zullen we moeten wachten tot Epic de pass online of in de game publiceert om erachter te komen wat de exacte beloningen dit seizoen zullen zijn.

READ  Wat Android goed doet, is dat de iPhone zo fout gaat

Fortnite Hoofdstuk 2 seizoen 4 gaat officieel van start wanneer de game terugkeert van de downtime van de patch, die op donderdag 27 augustus rond 3 uur ET zou moeten zijn.

Written By
More from Aubrey Mason

Dit zijn de leukste partygames voor de Nintendo Switch

Wat kunnen we nog meer doen om vandaag te genieten? Waarschijnlijk zit...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *