Fortune Hunter . wordt afgesloten

Naughty Dog kondigde hun steun aan voor Uncharted: Fortune Hunter Officieel komt er een einde aan. Gratis mobiele game gelanceerd op iOS- en Android-apparaten in 2016, met de mogelijkheid om verbinding te maken met Uncharted 4: A Thief’s End. Door de mobiele titel te spelen, kunnen spelers verschillende cosmetica ontgrendelen om te gebruiken in de multiplayer-modus op PlayStation 4. gelukkige jager Het is verwijderd uit de winkelpuien en spelers kunnen geen in-game aankopen meer doen. Gelukkig heeft de ontwikkelaar aangegeven dat degenen die de game op hun apparaat hebben, deze nog steeds offline kunnen spelen.

“Vanaf vandaag zijn in-game aankopen van schatkaarten en orbs-tassen uitgeschakeld en kan de game niet langer worden gedownload via de Apple-app of Google Play Stores. Je kunt de game echter offline blijven spelen totdat deze wordt verwijderd vanaf uw mobiele apparaat,” De ontwikkelaar schreef op Twitter.

De Naughty Dog-aankondiging kreeg een paar verrassingen van Uncharted-fans; Niet veel mensen lijken dat te weten gelukkige jager Gevonden! Zes jaar is een lang leven voor een gratis mobiele game, maar het is vreemd dat Sony en Naughty Dog niet hebben voorzien gelukkige jager Grotere boost na release Onbekend Live actiefilm. Door het succes van de filmEn het feit dat er geen nieuwe Uncharted-videogame is buiten PS5 Onbekend: The Legacy of Thieves GroupHet is raar gelukkige jager Je krijgt geen enkele vorm van schijnwerpers.

Natuurlijk vragen sommige fans zich af wat het voor haar zou betekenen om de game te verwijderen onbekend 4 Inhoud. Het is mogelijk dat PlayStation of Naughty Dog cosmetica permanent kunnen ontgrendelen met een update voor onbekend 4, als er een verzoek is van de spelers. Helaas lijkt het waarschijnlijk dat deze inhoud niet beschikbaar zal blijven in de game. Uiteindelijk is het niet het einde van de wereld, maar voor gamers die zich zorgen maken over het behoud van content, kan het een beetje tegenvallen. Hopelijk zal Naughty Dog fans op de een of andere manier een antwoord geven!

READ  Eerste foto van de babyjongen van Hardik Pandya en Natasa Stankovic gaat viraal

Was je een fan Uncharted: Fortune Hunter? Wat vind je van het mobiele spel? Vertel het ons in de reacties of deel uw mening rechtstreeks op Twitter op Tweet insluiten Om te praten over alles wat met gamen te maken heeft!

Written By
More from Aubrey Mason
The Great Ace Attorney Chronicles is geschikt voor Nintendo Switch-apparaten
© Capcom Taiwan Evaluatiecommissie voor digitale games Onlangs rangschikte het in totaal...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *