Forza Horizon 5 heeft 800.000 spelers en is nog niet uit

De nieuwste game in de populaire Forza-raceserie van Microsoft, Forza Horizon 5, wordt aanstaande dinsdag 9 november uitgebracht, maar dat weerhoudt een groot aantal fans er niet van om het daadwerkelijk te spelen. Volgens in-game statistieken zijn er bijna 800.000 spelers die Forza Horizon 5 al in Early Access proberen – en ze waren duidelijk enthousiast genoeg om een ​​premie te betalen om dit te doen.

Forza Horizon 5 preloads begonnen in oktober in afwachting van de juiste release dinsdag van de game – inclusief de lancering van Game Pass – maar Microsoft heeft ook vier dagen eerder toegang geboden voor iedereen die koos voor de Premium (of Premium Add-Ons-bundel) voor $ 99 / £85.

Het is duidelijk dat dit erg populair is gebleken en veel spelers willen Forza Horizon 5 al vroeg in handen krijgen. Volgens het in-game Hall of Fame-klassement (Zoals gespot door VGC), die statistieken van zowel pc als Xbox bijhoudt, profiteren ongeveer 800.000 mensen van vroege toegang en spelen Forza Horizon 5 dit weekend.

Rekening houdend met de premium-versie van £ 85/$ 99, betekent dit dat Forza Horizon 5 alleen al bijna £ 68 miljoen/$ 79 miljoen heeft verdiend – en dat is geen slecht begin, vooral met de Game Pass-versie die over slechts een paar dagen beschikbaar is.

Het is mogelijk dat de relatief lage systeemvereisten op pc hebben bijgedragen aan de verkoop van Forza Horizon 5, maar het is waarschijnlijk gewoon de opwinding voor gamers vanwege de terugkeer van een populaire serie – Forza Horizon 4 was ook een enorme verkoper. Critici waren ook zeker tevreden met de game, met weinig perfecte scores en heel weinig 9/10’s. Iedereen die niet uit de Premium-editie is gekomen, kan dit op 9 november met eigen ogen zien.

READ  Beste gratis spellen zoals Roblox voor Windows 11/10

{“plan: {“page: {“content”: {“title: “Forza Horizon 5 heeft 800.000 spelers en is nog niet uitgebracht,” “genre”: “news”; “category”: “forza-horizon- 5 “} ,” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Microsoft “,” genre “:” Racing “,” title “:” Forza Horizon 5 “,” Genres ” :[“Racing”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Moeders uit Portland vormen een menselijk schild om demonstranten tegen de FBI te beschermen
Hé, FBI: laat onze kinderen met rust! Tientallen moeders vormden zondag een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *