Foxy Cooper 4 originele toonhoogte gelekt

Sommige leden van de Sly modding-community Ik heb onlangs een heleboel documenten gekregen van de originele promo voor kwaadaardig, wat ons een zeldzaam kijkje achter de schermen geeft in het vermogen van de ontwikkelaars om goedkeuring/geld te krijgen van grote bedrijven zoals Sony om hun games te maken.

Foxy Cooper: Thieves in Time Het werd uiteindelijk uitgebracht in 2014, voor zowel PS3 als Vita, maar die presentatie dateert van 2008-09 en richt zich alleen op de draagbare versie, waarvan het platform destijds eenvoudigweg “NGP” werd genoemd (Oorspronkelijke werktitel van Vita voordat Sony eindelijk zijn naam vaststelde).

Het belangrijkste aandachtspunt is een videopresentatie van 6 minuten, die in de geschiedenis van de serie duikt, en laat zien waarom de Vita zo goed geschikt was voor zijn instrument-zware gameplay, dat hij alles in de eenvoudigste moet zetten. Het is denkbaar dat PlayStation overgehaald kan worden om officieel groen licht te geven aan de game.

Het team heeft echt zijn best gedaan – door betoverende video’s te maken – om te laten zien dat de meest geweldige functies van de Vita, zoals touchscreen, bewegingsbediening en rugdemping, kunnen worden gebruikt voor allerlei soorten in-game-systemen, van het verplaatsen van de Sly om te rijden tot het uitvoeren van hacking-minigames.

Sinds deze game uiteindelijk uitkwam, is het bekijken van de eerste beelden niet zo belangrijk als bijvoorbeeld het bekijken van een presentatiedocument voor een game die helemaal niet werd getoond. Maar er zijn tal van interessante opnamen om naar te kijken uit de begindagen van het leven van de Vita, toen het slechts een enorme zwarte massa van het prototype was, met overal draden en stopcontacten.

Ook inbegrepen zijn enkele screenshots en, beter nog, concept art:

Naast de hoofdvideo zijn er ook een aantal kleinere commercial-achtige demo’s van enkele van de meer geavanceerde functies van de game, waaronder een QR-code-idee waarmee gebruikers een code van het PlayStation-blog kunnen scannen en vervolgens kunnen ontgrendelen. van in-game-items.

Als u het archief wilt downloaden en zelf een kijkje wilt nemen, kunt u de bestanden vinden Hier. Inclusief deze introbeschrijving die laat zien dat het oorspronkelijke releaseschema van de game… een beetje was.

READ  Watch Dogs Legion krijgt de verrassing van oma Helen en June
Written By
More from Aubrey Mason
‘Last of Us’-ster herhaalt zijn rol in de HBO-serie (exclusief) – The Hollywood Reporter
Hoofdlid van De laatste van ons De franchise voor videogames gaat naar...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *