From Farm to Fly: Simulation Games vindt een enthousiaste community op YouTube

From Farm to Fly: Simulation Games vindt een enthousiaste community op YouTube

Van het stuur van landbouwmachines en de cockpit van een commercieel vliegtuig tot aan de drukke straten van de stad; simulatiespellen – en de makers die ze spelen – spreken op nieuwe en innovatieve manieren tot de verbeelding. Met deze games kunnen we dingen doen waartoe we zelden de mogelijkheid hebben, allemaal via onze schermen, en ze zijn een grote hit op YouTube.

het origineel Simstad Simulatiegames zijn deze maand 35 jaar geleden gelanceerd en hebben sindsdien een lange weg afgelegd. Spelers zijn overgestapt van het bouwen van steden naar… Run boerderijen Om te simuleren Virtuele beschavingen. Naarmate hun reikwijdte groter werd, werden de ervaringen ook unieker. Spelers kunnen nu Ervaar het leven als een geitWerd de Virtuele kapper, Leer sprekenen nog veel meer.

De gemeenschap van simulatormakers – en de uitdagingen die zij creëren – hebben ook een lange weg afgelegd. Creatieve mensen houden van CarynandConnieGaming genomen op Ontwerpuitdagingen, Tamartin2 Herschiep de echte gebeurtenis van Vliegtuig dat landt op de Hudson RiverEn Hij schreef Hij probeerde erachter te komen Hoe ver kunnen ze deze virtuele werelden duwen?.

Om de groeiende populariteit van deze games en de gemeenschappen eromheen te vieren, hebben we het YouTube-logo (dat we 'Yoodle' noemen) getransformeerd en een afspeellijst van video's gericht op simulatiegames, en zijn gemaakt video We onderzoeken waarom we videomakers überhaupt simulators zien spelen. We hopen dat je ervan geniet en we kunnen niet wachten om te zien hoe deze virtuele werelden blijven groeien en zich ontwikkelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *