“Ga terug naar het paard…”

De verdediging van Jaguar stopte met het teruglopen van Joe Mixon voor 14 yards in de eerste helft, maar verloor 53 yards en landde in de tweede helft voordat ze het spel verliet met een blessure laat in het vierde kwartaal.

De Jaguars konden de quarterback Joe Burrow van Bengalen ook niet bereiken, die 25 van de 32 passes voor 348 yards en twee touchdowns voltooide, waaronder een 25-yard bubble screen voor de finish van CJ Uzomah om een ​​game-winnende poging op te zetten.

“Hij speelde duidelijk goed in de eerste helft”, vertelde Jaguar-coach Urban Mayer op een persconferentie na de wedstrijd. “Ze speelden de bal heel goed in het derde kwart, en toen werden we hard tegen de run en ze hadden overeenkomstige voordelen – ze voelden – door de mannen te dekken, en door het gebied te dekken, scheidden ze ons en vingen ons in een nul-bliksem. aanval.

“Natuurlijk hetzelfde wat je zag. We stonden 14-0 voor en ze gingen recht het veld in en sloegen een diepe bal in de [rookie cornerback] Tyson [Campbell] Toen kwamen ze terug, renden de bal en scheidden ons.”

De Jaguars hadden het gevoel dat ze het enige spel hadden gemaakt dat ze nodig hadden om zichzelf een kans te geven om de wedstrijd te winnen, maar de derde-en-één aftrap van Burrow werd ongeldig verklaard door een strafschop op cornerback Tre Herndon. Na zes wedstrijden waren de Bengals in een positie om de finale te winnen.

“Je moet in staat zijn om de stoten te rollen en weer op het paard te stappen en te rijden.”